Nekadar tuhaf belkide bu kadın yüzünden ayrılmıştır oğlun 2. Kez yuva kurmuş insan elinde turmaya çalışır bu boşatmaya çalışıyor heyret bişey ya Allahtan bulsunYok benim yanımdada iyi değildi evden kovdu boşatmaya çalıştı kocamın eski karısıyla eski sevgilileriyle kıyasladı her gittiğimizde ayrı yataklar sererdi bize eşim birlikte yatmak istese aramıza yatardı daha neler neler 2 seneyi yazsam destan olur. Benim ona yaptığım tek kötülükse saygıda kusur etmemek, susmak, her dediğini yapıp ellerimle beslemek, oğlunu evlenmiş boşanmış olduğu halde kabul etmek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Etme cahille muhabbet fittirirsin silme cam kirigiyla kestirirsin diye bı laf varya sende sal gitsin benim ablamın 10 yıldır çocuğu olmuyor benim kaynanam Esra Erol'da haberlerde ne zaman bir tüp bebek tuttu çip bebek diye haber görse hemen ablamı arar su kanalı aç Özge izle bak diye söyler ablamda her defasında bana kızar senin kaynanan benim hayatıma ne karışıyor diye telefonundan ablamın numarasını sildim bu sefer ne zaman gorse söylüyoren son tartıştık ondan sonra sustu ne kadar uyarsamda söylesene yok asla vaz geç miyir o yüzden ne dersen de sert bı dille uyarmadan asla susmazkar canım
Arayı bozmadan ağzının payını verebiöirsen iyi yada iyi bir dille anlat yanlızken benim kaynanam çok iyi ama eşimin teyzesi 9 aylık evliyken ablamı sordu (ablamında 13 yıldır çocuğu olmuyor) birde çocuğu olsa iyi olurmuş dedi galiba seninde tedaviye ihtiyacın olacak dedi önce anlamadım ne tedavisi sonra neden dedim baksana kaç aydır çocuk yok biz istemiyoruz ki dedim manyak patavatsız cahil yoksa artniyet yoktur kaynanama da sor geline bebek istiyorum de diyomuş kendi ağzıyla dedi kaynanamda ben karışamam diyomuş bende kaynanam iyi yapıyor dedim bizde 6 7 aydan sonra karar vermiştik çocuğa zaten o konuşmadan bir ay sonra hamile kaldımGüzel anneler fikirlerinize ihtiyacım var... Ben bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim. Ve kaynvalidem bunu her fırsatta dile getiriyor başkalarının yanındada üstelik. Bilmiyorum cahilliğinden mi olayı yani tedavi yöntemini bilmediğinden mi yoksa normal gelişim gösteren bebeklerden farklı bir bebek dünyaya getireceğimi fln zannediyorda korktuğundan mı nedendir anlamadım. Başka insanların yanında geriliyorum gereksiz canım sıkılıyor konu uzamasn diye cevap bile vermek isyemiyorum ama zoruma gidiyor. Ben bu kadınını nasıl susturabilirim?
Arayı bozmadan ağzının payını verebiöirsen iyi yada iyi bir dille anlat yanlızken benim kaynanam çok iyi ama eşimin teyzesi 9 aylık evliyken ablamı sordu (ablamında 13 yıldır çocuğu olmuyor) birde çocuğu olsa iyi olurmuş dedi galiba seninde tedaviye ihtiyacın olacak dedi önce anlamadım ne tedavisi sonra neden dedim baksana kaç aydır çocuk yok biz istemiyoruz ki dedim manyak patavatsız cahil yoksa artniyet yoktur kaynanama da sor geline bebek istiyorum de diyomuş kendi ağzıyla dedi kaynanamda ben karışamam diyomuş bende kaynanam iyi yapıyor dedim biGüzel anneler fikirlerinize ihtiyacım var... Ben bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim. Ve kaynvalidem bunu her fırsatta dile getiriyor başkalarının yanındada üstelik. Bilmiyorum cahilliğinden mi olayı yani tedavi yöntemini bilmediğinden mi yoksa normal gelişim gösteren bebeklerden farklı bir bebek dünyaya getireceğimi fln zannediyorda korktuğundan mı nedendir anlamadım. Başka insanların yanında geriliyorum gereksiz canım sıkılıyor konu uzamasn diye cevap bile vermek isyemiyorum ama zoruma gidiyor. Ben bu kadınını nasıl susturabilirim?
Hayır sanki biz evlendiğimiz günden beridir çocuk için uğraşıyormuşuz gibiGüzel anneler fikirlerinize ihtiyacım var... Ben bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim. Ve kaynvalidem bunu her fırsatta dile getiriyor başkalarının yanındada üstelik. Bilmiyorum cahilliğinden mi olayı yani tedavi yöntemini bilmediğinden mi yoksa normal gelişim gösteren bebeklerden farklı bir bebek dünyaya getireceğimi fln zannediyorda korktuğundan mı nedendir anlamadım. Başka insanların yanında geriliyorum gereksiz canım sıkılıyor konu uzamasn diye cevap bile vermek isyemiyorum ama zoruma gidiyor. Ben bu kadınını nasıl susturabilirim?
Bizde 6 7 aydan sonra karar vermiştik çocuğa zaten o konuşmadan bir ay sonra hamile kaldım
Son düzenleme: