Kaynana terörü 🤯

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Kaynana terörü 🤯 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,111 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kaynana terörü 🤯
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler fikirlerinize ihtiyacım var... Ben bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim. Ve kaynvalidem bunu her fırsatta dile getiriyor başkalarının yanındada üstelik. Bilmiyorum cahilliğinden mi olayı yani tedavi yöntemini bilmediğinden mi yoksa normal gelişim gösteren bebeklerden farklı bir bebek dünyaya getireceğimi fln zannediyorda korktuğundan mı nedendir anlamadım. Başka insanların yanında geriliyorum gereksiz canım sıkılıyor konu uzamasn diye cevap bile vermek isyemiyorum ama zoruma gidiyor. Ben bu kadınını nasıl susturabilirim?

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler fikirlerinize ihtiyacım var... Ben bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim. Ve kaynvalidem bunu her fırsatta dile getiriyor başkalarının yanındada üstelik. Bilmiyorum cahilliğinden mi olayı yani tedavi yöntemini bilmediğinden mi yoksa normal gelişim gösteren bebeklerden farklı bir bebek dünyaya getireceğimi fln zannediyorda korktuğundan mı nedendir anlamadım. Başka insanların yanında geriliyorum gereksiz canım sıkılıyor konu uzamasn diye cevap bile vermek isyemiyorum ama zoruma gidiyor. Ben bu kadınını nasıl susturabilirim?
Boşver ley Saglıkla mutlulukla al k5cagına cnm

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm çoğu cahilliğiden konuşur kırılıp kirilmayacagini emin ol anlamaz.. o yüzden de takma kafana çevremde cok kişi tüp bebekle bebek sahibi oldu.. sen gebeliğin tadını çıkar ☺️🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Aman boşver cnm tüp bebek normal farketmez insanlara söyleyecek laf lazım Rabbim öyle yada böyle nasip etmiş keyfini çıkar hamileliğin kafana takma

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Senin kaynana yine iyiymiş ben 2 senelik evliyim gelin korunmayı bahane ediyor ama kısır çocuğu olmuyor diye geziyordu hamile olduğumu öğrenince oğlum sağolsun önce Allah sonra onun sayesinde oldu diye geziyor😂
Hadi ya ne kötü bı kaynana kader kısmet işi bu yani.. ha deyince gökten zembille inmez çocuk .. sende boşver cnm bebeğinle mutlu olursun umarım

Emine27

Kayıtlı Üye
rank
Varya sana bişi dimmi hiçte takma kaç yıllık evlisin bilmiyorum yeri gelince ağzının cevabını yapıştır gitsin hicde korkma bu zamanda iyi olan yaramıyor benimde başımda bende saygı sevgi var öbür tarafta kendini tinlamiyan gelin var ama benim yaptım hiç bişi gözüne gelmio o her defasında kazanıyor yerinde olsam ne derse karşılığını veririm Allah bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

• Beğen
Tepkiler: Lyl

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hadi ya ne kötü bı kaynana kader kısmet işi bu yani.. ha deyince gökten zembille inmez çocuk .. sende boşver cnm bebeğinle mutlu olursun umarım
Yok kuzum kaynana bana etmediğini bırakmadı zaten şimdi sallamıyorum yüzüne dahi bakmıyorum arkamdan konuştuğuyla kalıyor artık cahil diyip geçiştiriyorum

Tüm sayfalar yüklendi.