Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben birlikte oturuyorum diye mi bilmiyorum ama pek anlaşamıyoruz kaynanam çok huysuz herşeye söylenip duruyor hiç yoktan kendi kendine iş çıkarıyor millete karşı da ben iş yapmasam kimse yapmıyor diyip duruyor malesef ben göçmeden geldiler evimin işi çok az kaldı Allah İn izniyle bitseydi üst kata çıkardım
Allah yardımcımız olsun canım bende kaynanamla yaşıyorum. Benjmkı de aynın senınkı gıbı hıc susmaz hep onun dedıgı olsun ister bısey yapsan beğenmez vs vs aldırma dumamaLıktan gel ben öyle idare edıyorum napım
Allah yardımcımız olsun canım bende kaynanamla yaşıyorum. Benjmkı de aynın senınkı gıbı hıc susmaz hep onun dedıgı olsun ister bısey yapsan beğenmez vs vs aldırma dumamaLıktan gel ben öyle idare edıyorum napım
Eksik olsun yinede evin olsun beraber oturulmuyor gerçekten bende senin gibiydim yok masraf olmasın yok şöyle olsun yok böyle olsun ama eşler kıymet mi biliyor aileler kıymet mi biliyor sağ olsun gelinimiz oglumuzu uzmedi birlikte oturdu masraf etmedi diyen olmaz bende bundan sonra hiçbir şeyden taviz vermiyorum canımı sıkan birşey olduğu zaman eşime söylüyorum ben hatta köye bile gitmedim uzun süre eşimin ailesi köyde köye gitmeden önce ailesini arar melikeyi üzmeyin birşey demeyin der öyle gidiyorum ben her gittiğimde boyleyiz
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Kız benim yaşadıklarımı anlatsam halime acırsın benim kaynanamın eşi benzeri yok dünyada tek
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Ben birlikte oturuyorum diye mi bilmiyorum ama pek anlaşamıyoruz kaynanam çok huysuz herşeye söylenip duruyor hiç yoktan kendi kendine iş çıkarıyor millete karşı da ben iş yapmasam kimse yapmıyor diyip duruyor malesef ben göçmeden geldiler evimin işi çok az kaldı Allah İn izniyle bitseydi üst kata çıkardım
ust kat yada alt kat hic farketmiyo onlar icin karişacak elbet cok sey bulurlar ben ust onlar alt kattimda oturuyolar ben bu binadan cikladikca kurtulamam diyorum laflarindan sigara kokusuna dayanamayan beni bile sigaraya başlattilar vallahi kafayi yemek uzereyim gerisini siz düşunun o apartmandan ayrilmadikca kurtuldun olmazsin gulum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ust kat yada alt kat hic farketmiyo onlar icin karişacak elbet cok sey bulurlar ben ust onlar alt kattimda oturuyolar ben bu binadan cikladikca kurtulamam diyorum laflarindan sigara kokusuna dayanamayan beni bile sigaraya başlattilar vallahi kafayi yemek uzereyim gerisini siz düşunun o apartmandan ayrilmadikca kurtuldun olmazsin gulum
seni en cok ben anlarim gulum allah yardimcin olsun
seni en cok ben anlarim gulum allah yardimcin olsun