Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimki aşırı annesine düşkün. Gece biz yatarken annesi odadan seslenir süt getir meyve getir oda benim yanımdan kalkar goturur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eşim bana sarılır. Gidin odanıza napiyorsaniz yapın der herşeye karışır ben eşime kaç para aldın demeden o sarar fatura neden bu kadar geldi diyor sanki o ödüyor sinir oluyorum
Evi olmasa tamam diycem evide var seslense duyarız alt kattan
Bunun düşkünlükle bi alakası yok bence takıntı sadece.. herkesin annesi war.. kadının ewi war bi alt katta.. düşüncesiz erkeklerden böyle nefret ediyorum kusura bakma
Canım tek bir yol var bir yerlere gitmen lazım ailene git kal o ne zaman annesini gönderdiyse o zaman git evine. Eşini seviyorsun ama bunu yapman lazım kaynanadan o şekilde kurtula bilirsin. Sürekli burnunun dibinde insanda huzur kalmaz tabiki
Canım tek bir yol var bir yerlere gitmen lazım ailene git kal o ne zaman annesini gönderdiyse o zaman git evine. Eşini seviyorsun ama bunu yapman lazım kaynanadan o şekilde kurtula bilirsin. Sürekli burnunun dibinde insanda huzur kalmaz tabiki
Ha bide kaynanan yüzsüz sanki evine git demişsin ya o da gitmemiş ben olsam 1 dakka bile durmazdım. Valla yüzsüz arsız insanlar sıkıntılı ya insanı takmazlar hiç işin biraz zor göndermen ama pes etme
Bunun düşkünlükle bi alakası yok bence takıntı sadece.. herkesin annesi war.. kadının ewi war bi alt katta.. düşüncesiz erkeklerden böyle nefret ediyorum kusura bakma
Ha bide kaynanan yüzsüz sanki evine git demişsin ya o da gitmemiş ben olsam 1 dakka bile durmazdım. Valla yüzsüz arsız insanlar sıkıntılı ya insanı takmazlar hiç işin biraz zor göndermen ama pes etme