Sorum var Kaynanamla konustum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Kaynanamla konustum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,614 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynanamla konustum
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Vallaha kadın sığınma var canim gideceksin oraya devlet her şekilde destek oluyor aile sosyla bakanlığına gidip durumunu anlatacaksın hiçbirini yapmadinmi kreşli olan işyerleri var çocuk kreşe sen işe madem iki tarafta da sana dirsek ceviriyorlar kimseye minnet etmem çalışırım yıllarca öyle yaptım biliyormusun bize altın tepside sunulmadı hayat ben o altın tepsiyi yarattım kendime... O yüzden sana nedesek boş kızım Allah yardımcın olsun
Bende dedim kadın sığınma evine git diye cep telefonu yasak diyor🤦‍♀️

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Vallaha kadın sığınma var canim gideceksin oraya devlet her şekilde destek oluyor aile sosyla bakanlığına gidip durumunu anlatacaksın hiçbirini yapmadinmi kreşli olan işyerleri var çocuk kreşe sen işe madem iki tarafta da sana dirsek ceviriyorlar kimseye minnet etmem çalışırım yıllarca öyle yaptım biliyormusun bize altın tepside sunulmadı hayat ben o altın tepsiyi yarattım kendime... O yüzden sana nedesek boş kızım Allah yardımcın olsun
Gidersemde cocunu alır lar yurt ben onada güvenemiyorum cocu başı boş sahipsiz hordulermi tamam bakamıyor edemiyor diye alırlar

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Benim gitdimi kaynanam biliyor zaten hastaneyede o geldi görmeye 2.kez hastaneye geleceklerdir annem babamı arafi kaynanamlarin geldiniz söyledi bbm hastaneye geldi kaynanami aradi kadına bir sürü laf saydırdı kaynanamda eve gitmiş eşya getirmeye 2.gelicegenede gelmedi babam laf etdi icin ismailde gelicekti kavga çıkar diye gelmemiştir 2.yede kaynanam bebeye 2 bin liralık eşya almış bir sürü onları getircektim dedi ismail de gelicekti dedi her kavga ciktinda da babam arkanı niye alamıyorlar senin diyor bende yüzüne karşı diyorum hep senin yüzünden ne söylediği bilmiyorsun senin yüzünü görmek istemiyorlar dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Keşke ölseydi 😒 en azından ben derdini cekmezdim zaten iyiyce işler çocuk oyuncağını döndü ben küçücük çocukla nasil calisicam kime birakicam tek başıma olduktan sonra kaçıp gitdikden sonra kendime bir düzen kurmam gerekiyor
Allah yardımcın olsun Allah bu mübarek günün hatrina sana hayırlı bir kapı açsın inşallah ❤️🤲ne diyeyim canım 😏🙄

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Canım geri gittiğinde babası sevgisiz ilgisiz bir insan olunca o çocuk bu seferde herkesin babası çocuğunu severken benim babam neden böyle beni sevmiyor ilgilenmiyor diye soracak sana ozaman daha çok üzüleceksin ama inşallah öyle olmaz biz nedesek boş canım sonuçta senin hayatın hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim 🙁

Vallahi bende çok üzülüyorum kendimi onun yerine koyarak konuşuyorum ama nerden tutsam elimde kalıyor bir yandan üvey baba bir yandan sevmeyen bir koca bilemedim inşallah Allah başka bir yol gösterir 😔🤲
İnşallah canım valla 😥 empati yaptım gerçekten çok zor 😕

Ben cocu emziriyorum babam gelip benle ugrasiyo durduk yere kiz kardeşimle her gün kavga ediyorlar ben bebeyi emzirirken gelip bana vuruyor geçen gün pantolonunu makinaya atdim benim bebeyin eşyalarının arasında kendi kirli çamaşırlarını koyuyor ben laf etdim diye dayak yedim
Senin annen yokmu o evde hiç tepki göstermiyor mu o adama ne haddine ki ya ben öz babamın yanında emziremiyorum ayyy basım ağrılar girdi sen nasıl yaşıyorsun ya o evde gerçekten Allah yardımcın olsun başka da diyecek birşey bulamıyorum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım valla 😥 empati yaptım gerçekten çok zor 😕

Senin annen yokmu o evde hiç tepki göstermiuirmu o adama ne haddine ki ya ben öz babamın yanında emziremiyorum ayyy basım ağrılar girdi sen nasıl yaşıyorsun ya o evde gerçekten Allah yardımcın olsun başka da diyecek birşey bulamıyorum
Aynen öyle canm 😔

Tüm sayfalar yüklendi.