Ben 10 senelik evliyim evlendiğinde 18 yaşındaydım benle yaşıt baldızım vardı dediğiniz gibi çerez olsun şeker olsun su bu ben çöpte gorurdum baldız saklardi ben yaptıktan sonra çıkarıp yerlerdi bu arada ben evlendiğinde eşim üniversite öğrencisiydi 16 günlük gelindim beni bırakıp okula gitti zaten hafta sonları gelirdi arada bende onlara hizmetçi olmuştum bana yapmadığını bırakmadılar zaten kaynana desen bin beter eşimin okulu 4 sene sürdü okuldan sonra ayrılmak istedim onada izin vermediler ha bu aradada bir oğlum oldu oğlumu emzirmeme bile izin vermezlerdi çocuk ağlardı geldiğimde emzik verip sustururlardi git iş yap çocuk sustu bende akıl edemiyorum tabi oğlum 6 ay sabahları süt emedi açlıktan trombositler o düştü hastaneye yatırdım neyse ondan sonra kızım oldu ondada çok ceektim şimdide hamileyim yine ekmek vurmakti hamur yoğurma iyi hepsini yapıyorum yinede yaramıyorum bu arada ayrilamadim bir türlü kaynanama kayınpederine ben bakıyorum ve ayrılmayı çok isterdim bunlar sadece bir ikisi daha neler neler neyse kizlar ben yapamadım siz yapın hayatınızı komseye göre yaşamayın