Sorum var Kaynar su döküldü yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yaqut tarafından oluşturulan Kaynar su döküldü yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 864 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaynar su döküldü yardım edin
Konbuyu başlatan Yaqut
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Diş macunu tahriş eder canım benim kuzenımın koluna sıcak süt dökülmüştü teyzem öyle yapmış ilk doktor baya kızmıştı . Soğuk suya değil ama soğuk kompres çok iyi geliyor yanığa
Evet diş macunu acısını alıyo amma benim elimde 4, 5 yıl çok kötü yara izi bıraktı

Yaqut

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkur ederim kızlar acile gitdim bişeylər sürdüler iyi oldum şükür.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Diş macunu tahriş eder canım benim kuzenımın koluna sıcak süt dökülmüştü teyzem öyle yapmış ilk doktor baya kızmıştı . Soğuk suya değil ama soğuk kompres çok iyi geliyor yanığa
Vallaha bilemem cunki bebeklerde bile yanarlarsa eyer hemen soğuk suya tutulmalıdır kardeşlerimin eli ayağı yandi zaman annem hep soğuk suya tutar hemen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkur ederim kızlar acile gitdim bişeylər sürdüler iyi oldum şükür.
Geçmiş olsun ablam

1694201312348.png

1694201312348.png

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar