Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uyuyamıyorum Agrılarım Çok Oluyor Gözümden Uyku Akıyor Artık Sersem Gibiyim Sağa Sola Dönemiyorum Hiç Disarı Çıkamıyorum Erken Doğum Riskim Var Sanki Bütün Herşey Beni Buluyor Kızlar Halsizim Karşımdaki Kisiyle Konusmuyorum Halsizlikten Birisi Aradığında Telefonu Hemen Kapatmak İstiyorum Hiç Ama Hiç İyi Değilim Gerçekten Sadece Sizlere İçimi Dökebiliyorum İnsnalardan Yoruldum
Kız erken doğum yapican dediler 26 oldun bence 30 haftayida geciceksin merak etme. Bizim yasadiklarimizin 2 katını yaşıyorsun. O uyku hepimizde var emin ol. Sabaha karşı anca uyuyabiliyorum bende. Sabır geçiyor bir şekilde rrabbim sağlıkla kucağına almayı yardım etsin bebislerini
Kız erken doğum yapican dediler 26 oldun bence 30 haftayida geciceksin merak etme. Bizim yasadiklarimizin 2 katını yaşıyorsun. O uyku hepimizde var emin ol. Sabaha karşı anca uyuyabiliyorum bende. Sabır geçiyor bir şekilde rrabbim sağlıkla kucağına almayı yardım etsin bebislerini