Kese gözükmedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde omerasafinannesi1 tarafından oluşturulan Kese gözükmedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 677 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese gözükmedi
Konbuyu başlatan omerasafinannesi1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan omerasafinannesi1

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Cevabınızı yeni görüyorum :) sabah idrara sıkışık çağırdı beni gideceğim bakalım dış gebelik olmasında korkum o. Baya bi artışa geçti sonradan vallahi bende anlamadım inşallah görürüm yarın keseyi minnacık da olsa :(
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu arada adetime 2 gün kala öğrendim 11 gün oldu öğreneli bugün ilk kez gittim doktora beklemek istedim biraz

İnşallah değildir canım. Benim arkadaşımın da betası çok yüksek çıktı kese gözükmedi falan 1 hafta sonra çoğul gebelik olduğu ortaya çıktı
Yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah 🥰

omerasafinannesi1

Kayıtlı Üye
rank
Çok şaşkınım bende kesenin gözükmesi max 2000 lerde oda yani en son. Çok merak ettim kontrolden sonra lütfen yaz bizlerde bilgilenelim. Ama umarım rabbim boş döndürmez seni doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah

Ha tabi eklemek isterim benimde kesem çok geç göründü hatta göremediği için alttan usg ile baktı öyle gördü yani biraz erken öğrenmiş olabilir misin? Birde çoğul gebelikte. Betahcg olması gerektiğinden öok daha hızlı artar bide ikiz çıkıyormuş 😂🥰🥰
Bu arada adetime 2 gün kala öğrendim 11 gün oldu öğreneli bugün ilk kez gittim doktora beklemek istedim biraz

İnşallah değildir canım. Benim arkadaşımın da betası çok yüksek çıktı kese gözükmedi falan 1 hafta sonra çoğul gebelik olduğu ortaya çıktı
Amiiin 🤍

Evet bende bugün ikiz gebelik olduğunu öğrendim boşuna telaş yapmışımm :)))

Çok şaşkınım bende kesenin gözükmesi max 2000 lerde oda yani en son. Çok merak ettim kontrolden sonra lütfen yaz bizlerde bilgilenelim. Ama umarım rabbim boş döndürmez seni doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah

Ha tabi eklemek isterim benimde kesem çok geç göründü hatta göremediği için alttan usg ile baktı öyle gördü yani biraz erken öğrenmiş olabilir misin? Birde çoğul gebelikte. Betahcg olması gerektiğinden öok daha hızlı artar bide ikiz çıkıyormuş 😂🥰🥰
Evet ikiz iki tane kese gördük pazartesi çok şükür :)) hatta üçüncü bi kese de şüpheli 😂 dış gebelik değil yani benimkiler nazlı çıktı biraz 😂😂 yarında inşallah bebeklerimi görürüm :))

Canım benimde kesen geç görüldü 7haftada kese görüldü 8 de bebek görüldü 8+5 günlük kende kalp atışı duyuldu endişe etme iki hastane altı tane doktor baktı yinede keseyi göremediler en son kanamaya acile gittim acikdeki doktor gördü keseyi içini ferah tut geç
Evet benimkiler de ikizmiş sonunda gördük içim rahatladı 😊😊

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar