Kilo alma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kilo alma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,482 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo alma
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam anneler bugun saglik ocanda kontrolum vardi gttikce kilo almya basladim ve ebe bana hamur islerini tatliyi ve abur cuburu kes biraz desi peki bebgim kilo aliomudur sizce ben kilo aldikca
O belli olmaz kzuum kimisi hem kendi hem bebeği kilo alır aynı anda..
Kimisinin kendi kilo almaz bebeği alır
Kimisinin de bebek az alır anne çok alır bunu en iyi doktor kontrolünde anlarsın ama bunu kafana takma sen bebeğine yarayacak şeyler ye 😘

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selam anneler bugun saglik ocanda kontrolum vardi gttikce kilo almya basladim ve ebe bana hamur islerini tatliyi ve abur cuburu kes biraz desi peki bebgim kilo aliomudur sizce ben kilo aldikca
Kayra beyin annesine katılıyorum 🥰 canım sen sağlıklı beslen çok kilo almak normal zamanda da iyi değil zaten vücudu yoruyor.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aminn canım benim 🥰 sende iyi ki varsın ❤️ görmeden sevmek böyle birşey miş.
Aynen kuzum uygulama sayesinde cidden insanları görmeden de sevilecegini anladım ve cidden her insanın bir olmadığında normalde kimseye güvenmeyen ben size ayrı bir güveniyorum akrabadan daha iyi insanlarla tanıştım kötülüğünü istemeyen her konuda yargılamadan cevap verebilen güzel kalpli kişiler ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.