Sorum var Kilo sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kilo sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 627 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo sorunu
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Annişler bugün saglık ocanda gebelik izleminin sonuydu .tartıya cıktım bi baktım 70 🤭😥kilo olmşm .tatlıyı hamur işlerini kes dedi ebe sizce cokmu kilom hamile kalmadan önce 55 idim

Gülcan ibo

Kayıtlı Üye
rank
Annişler bugün saglık ocanda gebelik izleminin sonuydu .tartıya cıktım bi baktım 70 🤭😥kilo olmşm .tatlıyı hamur işlerini kes dedi ebe sizce cokmu kilom hamile kalmadan önce 55 idim
Korkutma şuan 55im 😒uzun boylu olduğum icin elektrik direğinden bı farkım yok kilo alırsam babam çok sevinir kilo almamami çok istiyordu😂😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum iyi kilo almışsin normal yani gebelerde genelde 25 kiloya kadar alınıyor sıkma canını tek sıkıntın kilo olsun 😉

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkutma şuan 55im 😒uzun boylu olduğum icin elektrik direğinden bı farkım yok kilo alırsam babam çok sevinir kilo almamami çok istiyordu😂😂😂
Benimdr tamm tersi boy kısa😁😁😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum iyi kilo almışsin normal yani gebelerde genelde 25 kiloya kadar alınıyor sıkma canını tek sıkıntın kilo olsun 😉
Vallahi artık almak istemıorum bebeğin kilo almaz dedi sen alırısm dedi ebe

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimdr tamm tersi boy kısa😁😁😁

Vallahi artık almak istemıorum bebeğin kilo almaz dedi sen alırısm dedi ebe
O nasıl ebe Allah için ya senin kilo alıp almamanla bebeğin kilosunun hiç bir alakası yok ki 🤦🏻‍♀️ resmen insanın modunu düşürmekte birebir Allah'ım ya

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
O nasıl ebe Allah için ya senin kilo alıp almamanla bebeğin kilosunun hiç bir alakası yok ki 🤦🏻‍♀️ resmen insanın modunu düşürmekte birebir Allah'ım ya
Malesefcanım modumı düşürüolar bazen

Çok fazla bi kilo almamışsınki tamam hamur işlerini kesmen gayet güzel ama bebeğin kilo almasıyla bi ilgisi yok bunun. Ebe diye oraya dikiyorlar cahil manyakları insanda moral bırakmıyor onlarda
Gşt gide 90 kilo olurum diye korkuorum😐

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Malesefcanım modumı düşürüolar bazen

Gşt gide 90 kilo olurum diye korkuorum😐
Saçmalama kuzum ne 90 kendini böyle daha çok yıpratıyorsun surda doğuma 4 haftan kaldı nerdeyse stres yapma her şey kafada bitiyor birazda kendi kendini motive et

Tüm sayfalar yüklendi.