Sorum var Kilo sorunu

• Konbuyu başlatan Seda_colak
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seda_colak tarafından oluşturulan Kilo sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 723 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kilo sorunu
Konbuyu başlatan Seda_colak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
S

Seda_colak

Guest
Kızlar normalde çok bı fazlaligim yok 65 kiloyum 5 kilo fazlam var ara ara takıntı haline getiriyorsun hamile kaldığımı öğrendiğim den beri bu takıntı aşırı derecede arttı sanki kendimi 1 ayda 10 kilo almış gibi hissediyorum göbeğim sanki 1 ayda 2 kat büyümüş gibi hissediyorum yA

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar normalde çok bı fazlaligim yok 65 kiloyum 5 kilo fazlam var ara ara takıntı haline getiriyorsun hamile kaldığımı öğrendiğim den beri bu takıntı aşırı derecede arttı sanki kendimi 1 ayda 10 kilo almış gibi hissediyorum göbeğim sanki 1 ayda 2 kat büyümüş gibi hissediyorum yA
Bence hiç takma bak ben 55 ile gebe kaldım doğuma en son 35 . Haftdaa tartıldığımda 70 kiloydum en az doğuma 72 73 ile gitmişimdir belki daha fazla ama 1 hafta içinde 60 düştüm 12 kilo verdim son 1 ayda da 3 kilo verdim şuan 58 kiloyum 3 fazlam var ama takmıyorum gider nasıl olsa diye 😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doğumdan sonra tüm kilolarını verirsin dert etme.sen

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 62 kiloydum şuan ise 85 varım 🤭🤣

Tüm sayfalar yüklendi.