kilo 👶🤱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan kilo 👶🤱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,113 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kilo 👶🤱
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
GÜZEL ANNELER BEBEKLERİNİZ 1 AYI BİTTİGİNDE KAÇ KİLO ALDI BEN AZ ONCE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM BEBEĞİM 4 MARTTA DOĞDU 50 CM VE 3150 GRAM DOĞDU 1 AY OLDU İKİ GÜN ÖNCE 54 CM OLMUŞ VE 4350 GRAM İYİMİ SİZCE 💁🤷
Maşallah canım rabbim nazarlardan saklasın genelde bebekler her ay 800 gram alır

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
GÜZEL ANNELER BEBEKLERİNİZ 1 AYI BİTTİGİNDE KAÇ KİLO ALDI BEN AZ ONCE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM BEBEĞİM 4 MARTTA DOĞDU 50 CM VE 3150 GRAM DOĞDU 1 AY OLDU İKİ GÜN ÖNCE 54 CM OLMUŞ VE 4350 GRAM İYİMİ SİZCE 💁🤷
Masalalh cnm iyi almış benim bildiğim ilk doğan bebekelr ayda 500 Gr alsa bile iyi senin bebiş iyi kilo almış herkese söyleme Alalh koruusn nazara gelir

Ozlem5858

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide 1 ay oldu cnm ayni senin bebegin kilosunda dogdu benimkide dun asini vurdurdum 4500 geldi benimkide ama benimki fazla uzamamis 51cm geldi ayniyiz yani iyi bence kilosu

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kuzuya 🧿 boyuda kilosu da gayet güzel annesinin sütü yarıyor demek ki 🧿 genelde her ay bir kilo alıyorlar canim

Tüm sayfalar yüklendi.