Kuzum bende 33 haftalığım son ayım 12 kilo aldım almasamda alsam da umrumda olmaz bebeklerimiz iyi olsundaBak ben 15 kilo aldım 26 haftalık hamileyim ama zayıfım göeçrsen bi tek karnım varcç doktor dedi bebiş alıyor cnm sen hiçte alma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok kuzum ben gayet sakinim sadece hani bazı tipler var ya hani kilo almadım aldım ya ne olacak Allah aşkına Allah çok şükür vermiş eli ayağı düzgün ya bebeklerimizin Allah kapı kapı aratmasın kimseye o kadar tanıdığım var ki hamile kalmak için neler yapmıyor kiSakin olun canlaaaarrr
Valla canım burda 6 7 aylık olup 2 kilo alan arkadaşlar var sadece bebeklerini sorduğumuzda da gayet sağlıklı olduklarını söylüyorlar ne alakası var annenin karnıyla kilosuyla iç karnı geniş olur bazı insanların illaki bu arkadaş da almıştır 2 3 kilo hiç almadan da olmaz o iş mantıkk olarakkIllaki baglantili sonucta annenin kilosu hic degismemisse buda bebegin kilo almadigi anlamina geliyor mantik olarakk
İşte bak kuzum yinede şükür ediyorsun valla tebrik ederim herkes bu bilinçde değil demekkiHamile kalmadan önce kaç kiloydun şimdi kaç kilosun zaten yediden sonra daha fazla kilo alırsın ayrıca sağlığı gelişimi önemli bebeğin herşey normalse varsın sen kilo alma bende öyleyim yedi aylık toplamda 3 kg almışım bebeğim sağlıklı olsun kilo şart değil demekki bebeğim aliyo