Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğin gelişimi doktorun normal diyorsa hiç takılma kiloya ilk bebeğimde eltim bana kedi yavrusu doğuracak heral dedi 3.300 doğdu kendisi 2.500 kg doğurdu iki oglanda kilo hiç almadım dediler kız getirsen nasıl alırsın şimdiki de kız onda da almadım
Çıkar çıkar yediden sonra illa belli ediyo sağlıklı beslen gerisi önemli değil süt yoğurt ceviz mutlaka tuket
Ben burda bir soru sormuşum sen cevap olarak hamile bir insana saçma sapan bir yanıt vermişsin ee ne var felan edecene olabilir normal canım diyebilirsin skıntın var galiba cins cins yanıtlar verdiğine göre!!
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim böyle güzel cevap veren insanlar da var
Valla sorduğun sorunun güzelliğine bağlı ya o, kadar hamile kalamayan sıkıntılı insan var ki çevremde karınlarını yada kilolarını hiç düşünmeden hamile kalmak için can atan. Bence sorduğun sorunun açıklamasını yapmayı dene
Ki neden bu güne kadar kimseye acaba böyle bi yorumda bulunmamışım acaba. Çünkü buradaki herkes bunun bilincinde burda o kadar zorluklarla hamile kalan çabalayan halen daha da kalamayan arkadaşlar var onlara saygısızlık bi kere.
Valla sorduğun sorunun güzelliğine bağlı ya o, kadar hamile kalamayan sıkıntılı insan var ki çevremde karınlarını yada kilolarını hiç düşünmeden hamile kalmak için can atan. Bence sorduğun sorunun açıklamasını yapmayı dene
Ki neden bu güne kadar kimseye acaba böyle bi yorumda bulunmamışım acaba. Çünkü buradaki herkes bunun bilincinde burda o kadar zorluklarla hamile kalan çabalayan halen daha da kalamayan arkadaşlar var onlara saygısızlık bi kere.
Bu platform genel olarak hamilelik platformu benim sordugum soru da gayet dogal ve normal bir soru senin bu tarz zıplaman şaşırtıcı olmuş asıl benim sordugum soru degil. Duyar kasmanın anlamı yok Allah cocugu olmayan herkese versin benim bu sorumla bu tarz konuları bağdaştırman biraz fazla.
Bende 31 haftaligim 60 la hamile kaldım 50 kg düştüm şuan 51 kiloyum bende nerdeyse hiç kilo almadım canım mide bulantım çok mu oldu öyle olunca kilo alınmıyor
Bu platform genel olarak hamilelik platformu benim sordugum soru da gayet dogal ve normal bir soru senin bu tarz zıplaman şaşırtıcı olmuş asıl benim sordugum soru degil. Duyar kasmanın anlamı yok Allah cocugu olmayan herkese versin benim bu sorumla bu tarz konuları bağdaştırman biraz fazla.
Ayrıcaaa saygısızlık dan bahsedip saygısızlık yapan da sensin