Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah17 de evlendim 19 da ilk doğum 26 da ikinci şimdi 37 yaşındayım üçüncü ye hamileyim 14+3![]()
Ben 34 yaşındayım 5 6 ay önce düşük yaptım yeni hamile kaldığımda sanki yanlış bişey yapmışım gibi herkes üstüme geldi bu yaşta ne bu gebelik diye diye en sonunda bebeğimi düşürdüm daha da bişey yok
Çok istiyorum inşallah Rabbim nasip eder tekrardan hayırlısıyla zaten ne zaman olursa ilk buraya yazacam kimselere demicem taa belli olana kadarİyide bu senin kararın birine gel bebeğimi bakmı dedin ben hiç istemeden hamile kaldım eşimle bir dünya sıkıntılarım var ailem de karşı cıktı aldır diyen bile oldu bi an aldırmayı düşünmedim bu benim meselem kimse bebeğimi öldürmemi isteyemez bence takma kimseyi oluyorsa istiyorsan tekrar dene Rabbim yardım eder inşaallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim inşallah canım AminBen 19 yaşında evlendim 23 yaşında ilk prensesimi kucağıma aldım şu an 28 yaşındayım ve ikinci prensesim oldu oda 3 aylık şu anda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım herkes ne derse desin sakın dinleme herkesi ilgilendirmez hangi yaşta hamile kalman canını sıkma boşver Rabbim sana inşallah sağlıklı bi bebiş nasip eder![]()