Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lohusalık òyle birşeyki ben 3. Doğumumdan sonra dokunma dışında kimseyle konuşmakta istemiyordum çocuklar ses yapıyordu çıldırıyordum eşimden nefret ediyordum resmen depresyona girdim ama geçti çok şükür öyle kalmadı seninkide geçer inşallah çok düşünme bu durumu 2. Çocuk belki ağır geldi hemen adapte olmak çok zor birde yardım edecek kimse yoksa çok normal
Çok teşekkür ederim canm başkalarındada olduğunu bilmek içimi çok rahatlattı aynn kndimi con değişik hissedyrm, gözüme batyr herşey annem kalıyordu yanımda eşimde evdeydi git anne sen dedim her şey rahatsz ediyr çünkü gecicegini düşünmek rahatlattı beni Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canm başkalarındada olduğunu bilmek içimi çok rahatlattı aynn kndimi con değişik hissedyrm, gözüme batyr herşey annem kalıyordu yanımda eşimde evdeydi git anne sen dedim her şey rahatsz ediyr çünkü gecicegini düşünmek rahatlattı beni Allah razı olsun
Canım kemdimi ifade edemedim heral ama yazis tarzınz çok kırıcı,ben kimse bana dokunsun istemiyrum dedim,hani eşim fln dokunuyr kızım gelip sarılıyor o şekil...23 günlük bebeğim bana dokunamiyr,ben ona dokunuyrm,yada ben kızıma dokunuyrm üstünü giydirirkn fln...Ben bana dokunmayı kastediyrm...Burda haklılık haksızlık olayı yokki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah cnm birden oldu çünkü ve istemiyrm böyle olmak çaktırmamaya çalışıyorum kızıma özellikle ama gelip birden sariliyr fln ya birden geriliyor tüm vücudum,annecim sıcak fln diyorm ama nereye kadar,Dokunmaktan kastm bazı arkadaşlar anlamamaş benim dokunmam değil gelip bana sarilinmasi kol atılması fln,ben kızımı yıkarken fln dokunuyrm zaten o şekil değil ..