Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum Hanımlar bısı sormak istıyom kirada yasamak ev gecındırmek cok mu zor ben koyde yasıyom evlendgmden berı esım hep sehır dısunda clısır bı ev tut bı duzen kuralım artık bırlıkte yasayalım dıyom kıralar cok pahalı hersey ates pahası dıyor cok korkuyo kıradan ne bılım dogalgaz faturasıydı şuydu buydu ,yanı bı gun bos durmaz calısır da Parada kazanıyo ama cok korkuyo gercekten kırada yasamak gecınmek bu kadar zor mu yoksa esım koyden ayrılmamı mı ıstemıyo bıde o kadar harcamamızda yok bı turlu parada bırıktıremıyoruz yanı kumarı ıckısı baska kadın durumları yok sızce yıllardır para bıruktırememesı yanı bırıktıde cok az oda hep benm destegımle ,yanı para bıruktırememesı ve kırada yasamaktan bu kadar korkması normalmı yoksa altında baska bısılermı yatıyo yıllardır dusynuyom bı turlu anlayamadım sız ne dusunuyosunuz ozellıkle kirada yasayanlar ?bıde tasınalım gerekırse bende calısırım dıyom calısmamı ıstemıyo ama koyde her ıste calıstırıyo gercı artık koydede calısmıyom ama
Kirada yaşamak zor cnm.. kiralar almış başını gidiyor.. + dışardan bir şey alınmıyor ateş pahası... Eğer eşinle senin imkanın varsa köyde biraz birikim yapin daha sonra tasinirsin
Kirada yaşamak zor cnm.. kiralar almış başını gidiyor.. + dışardan bir şey alınmıyor ateş pahası... Eğer eşinle senin imkanın varsa köyde biraz birikim yapin daha sonra tasinirsin köyden
Selamun aleykum Hanımlar bısı sormak istıyom kirada yasamak ev gecındırmek cok mu zor ben koyde yasıyom evlendgmden berı esım hep sehır dısunda clısır bı ev tut bı duzen kuralım artık bırlıkte yasayalım dıyom kıralar cok pahalı hersey ates pahası dıyor cok korkuyo kıradan ne bılım dogalgaz faturasıydı şuydu buydu ,yanı bı gun bos durmaz calısır da Parada kazanıyo ama cok korkuyo gercekten kırada yasamak gecınmek bu kadar zor mu yoksa esım koyden ayrılmamı mı ıstemıyo bıde o kadar harcamamızda yok bı turlu parada bırıktıremıyoruz yanı kumarı ıckısı baska kadın durumları yok sızce yıllardır para bıruktırememesı yanı bırıktıde cok az oda hep benm destegımle ,yanı para bıruktırememesı ve kırada yasamaktan bu kadar korkması normalmı yoksa altında baska bısılermı yatıyo yıllardır dusynuyom bı turlu anlayamadım sız ne dusunuyosunuz ozellıkle kirada yasayanlar ?bıde tasınalım gerekırse bende calısırım dıyom calısmamı ıstemıyo ama koyde her ıste calıstırıyo gercı artık koydede calısmıyom ama
Selamun aleykum Hanımlar bısı sormak istıyom kirada yasamak ev gecındırmek cok mu zor ben koyde yasıyom evlendgmden berı esım hep sehır dısunda clısır bı ev tut bı duzen kuralım artık bırlıkte yasayalım dıyom kıralar cok pahalı hersey ates pahası dıyor cok korkuyo kıradan ne bılım dogalgaz faturasıydı şuydu buydu ,yanı bı gun bos durmaz calısır da Parada kazanıyo ama cok korkuyo gercekten kırada yasamak gecınmek bu kadar zor mu yoksa esım koyden ayrılmamı mı ıstemıyo bıde o kadar harcamamızda yok bı turlu parada bırıktıremıyoruz yanı kumarı ıckısı baska kadın durumları yok sızce yıllardır para bıruktırememesı yanı bırıktıde cok az oda hep benm destegımle ,yanı para bıruktırememesı ve kırada yasamaktan bu kadar korkması normalmı yoksa altında baska bısılermı yatıyo yıllardır dusynuyom bı turlu anlayamadım sız ne dusunuyosunuz ozellıkle kirada yasayanlar ?bıde tasınalım gerekırse bende calısırım dıyom calısmamı ıstemıyo ama koyde her ıste calıstırıyo gercı artık koydede calısmıyom ama neden bole yapıyo
Aynı durum bendede var ha benim evim ayrrı kayın babamda her şeyimizi ödüyor ama ben şu düşüncedeyim köyde yaşayan insanın çocuklarıda köyde yaşıyor ve okumuyor. Dışarda yaşayan çocuklar daha ileri görüşlü oluyır bence .
Acıkcası bende aynen ole dusunuyorum koyde bıle tasarruf yapıyorum esıme defalarca soledım bı oda bı salon olsun ama bı duzenımız olsun Hatta esya bıle alma bende calısır beraber alırız dedım ama yok cok korkuyor ya gercekten korkuyo yada ıstememesının altında baska bısı var tmm kolay degıl ama bende calısıp destek olduktan sonra neden olmasın artık baska bı dusuncesının oldugundan emınım ama ne oldugnu bılmıyom
Şimdi açıkçası abartmak için değil ben annemlerde bir gün kalıyorum eşimi özlüyorum hemen telefon edip ben eve geliyorum diyorum bir günden fazla ayri kalamiyorum sen nasıl dayaniyorsun
Bir kişinin aldığı Asgari ücretle kirada yaşamak imkansız gibi bişey oldu artık. Kira fiyatları uçuyor faturalar desen kirayı geçiyor mutfak masrafları falan derken hiç yapma derim.
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri. Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr
Evet benim annemde zamanında çok çabalamış gidelim diye ama dedemle babannem göndermemiş babamda 1 oğlan olduğu için onları bırakamamış. Şimdiyse çok pişmanlar ama iş işten çoktan geçti.
Şimdi açıkçası abartmak için değil ben annemlerde bir gün kalıyorum eşimi özlüyorum hemen telefon edip ben eve geliyorum diyorum bir günden fazla ayri kalamiyorum sen nasıl dayaniyorsun
Ben esımı o kadar sevmıyom kı bana karsı hıc durust olmadı cok yalan dolan bı ınsan dayagı aldatması falan yok ama cok sogugum hıc sevmıyom desem yerı ama artık bı duzen kurmak ıstıyom bı oglum var bıde hamıleyım o yuzden evlılıgımı surduruyom esımde adam olsaydı bunca mutlaka bı duzen kurardı oda ayrı kalamazdı demekkı oda sevmıyo sevgı sozde olmuyo ,cok ısterdım ıyı bı esım olsun ole onu seveyım ama Allah vermeyınce vermıyo neyse evlatramın mutlu bı hayat yasasınlarda bende obur dunyada mutlu olurum belkı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet benim annemde zamanında çok çabalamış gidelim diye ama dedemle babannem göndermemiş babamda 1 oğlan olduğu için onları bırakamamış. Şimdiyse çok pişmanlar ama iş işten çoktan geçti.
Bir kişinin aldığı Asgari ücretle kirada yaşamak imkansız gibi bişey oldu artık. Kira fiyatları uçuyor faturalar desen kirayı geçiyor mutfak masrafları falan derken hiç yapma derim.
Ben esımı o kadar sevmıyom kı bana karsı hıc durust olmadı cok yalan dolan bı ınsan dayagı aldatması falan yok ama cok sogugum hıc sevmıyom desem yerı ama artık bı duzen kurmak ıstıyom bı oglum var bıde hamıleyım o yuzden evlılıgımı surduruyom esımde adam olsaydı bunca mutlaka bı duzen kurardı oda ayrı kalamazdı demekkı oda sevmıyo sevgı sozde olmuyo ,cok ısterdım ıyı bı esım olsun ole onu seveyım ama Allah vermeyınce vermıyo neyse evlatramın mutlu bı hayat yasasınlarda bende obur dunyada mutlu olurum belkı
Benm kaynanamla kayınbabam aynı seyı yasamıslar sımdı pısmanlar ama sanırım bırazda onlar esımın aklına gırıyolar
Esım asgarı ucretın ucretın ustunde calışıyo bende calisırsam yınede zor mu olur