Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehh Azerbaycanlı olsaydınız anlardınız. Benim 3cü çocugum hiç birini ben koymadım. Kocam isim koymak istiyor izin bile vermiyorlar ben söylesem koyiyim diye valla agzımı yırtarlar. Nefret ediyorum hepisinden
Allah sıkıntılarını gidersin ama gerçekten çok kâle aliyorsun o insanlari biraz boşla değmez insani hamileyken strese sokuyorlar bebisede yazik o senin üzgün yada mutlu olduğunu anlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah sıkıntılarını gidersin ama gerçekten çok kâle aliyorsun o insanlari biraz boşla değmez insani hamileyken strese sokuyorlar bebisede yazik o senin üzgün yada mutlu olduğunu anlar
Ay ne güldüm allah iyiliğini versin onlarne birakirsa biraksim sen nasil seslenmek istersen oyke seslen bebeğine çatlasınlar
Ben nerden bileyim böyleler. Sakız gibi yapıştılar üstüme .
Düşüne biliyonmu çoçuklaema onlar gidib elbise alıyor kocam onlardan izin almasa bana hiç bişey alamaz. Al deseler alar alma deseler almaz. Genelde alma diyorlar çıldırıcam artıııııııkkkkkk..
Benim gözümün önünde çocuklarma biliyormusunuz ne söylüyorlar
Annen piss kötü hala iyi güzel annani sevme halayı sev falan
Teşekkür ederim canım. Benimki Peygamber sabrı. İşte bir yerde patlicamda ba
Ben nerden bileyim böyleler. Sakız gibi yapıştılar üstüme .
Düşüne biliyonmu çoçuklaema onlar gidib elbise alıyor kocam onlardan izin almasa bana hiç bişey alamaz. Al deseler alar alma deseler almaz. Genelde alma diyorlar çıldırıcam artıııııııkkkkkk..
Benim gözümün önünde çocuklarma biliyormusunuz ne söylüyorlar
Annen piss kötü hala iyi güzel annani sevme halayı sev falan