Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim canım. Benimki Peygamber sabrı. İşte bir yerde patlicamda ba
Ben nerden bileyim böyleler. Sakız gibi yapıştılar üstüme .
Düşüne biliyonmu çoçuklaema onlar gidib elbise alıyor kocam onlardan izin almasa bana hiç bişey alamaz. Al deseler alar alma deseler almaz. Genelde alma diyorlar çıldırıcam artıııııııkkkkkk..
Benim gözümün önünde çocuklarma biliyormusunuz ne söylüyorlar
Annen piss kötü hala iyi güzel annani sevme halayı sev falan
merak etme allahinda bir plani var sende dediğin gibi zamanin gelmesini bekle ben de de 2 tane kaftar var oğlu oruc tutmaz bisey yapmaz iftarda önün onune taze pide koyar banada günler oncesinin bayat ekmeğini allahtan korkulari yok onlarin allah islah etsin her namazdan sora dua ediyom ölse de kurtulsam ama o benim helvami yemeden gebermez o yuzden seni çok iyi anliyom ama ne kadar susarsan o kadar ezerler birak kocan senle konuşmasın 1 gun konusmaz 2 gun konuşmaz sora kendi yanina gelir beni savunamayan kocayı napayim ben de biraz zaafindan vur onu napalim seytanlarin içinde kaldıkça seytanlasmamak mumkun degil
merak etme allahinda bir plani var sende dediğin gibi zamanin gelmesini bekle ben de de 2 tane kaftar var oğlu oruc tutmaz bisey yapmaz iftarda önün onune taze pide koyar banada günler oncesinin bayat ekmeğini allahtan korkulari yok onlarin allah islah etsin her namazdan sora dua ediyom ölse de kurtulsam ama o benim helvami yemeden gebermez o yuzden seni çok iyi anliyom ama ne kadar susarsan o kadar ezerler birak kocan senle konuşmasın 1 gun konusmaz 2 gun konuşmaz sora kendi yanina gelir beni savunamayan kocayı napayim ben de biraz zaafindan vur onu napalim seytanlarin içinde kaldıkça seytanlasmamak mumkun degil