Çok şükür canım hayırlı olsun kızçen annesine o kadar güzel bi hediye vermiş ki dünyada bu hediyenin eşi benzeri yok Allahim analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar Az Az Kanamam vardı, zaten biliyorsunuz. Cuma muayene olmuştum alttan ondan dolayı Zannetmiştim. Ara Ara sancım vardı akşama dogru şiddetli olarak sancı girdi nefesimi kesti bişeyler aktı kanla birlikte birazcık su gibi birşey gelmiş. Hemen ılık duş alıp hastahaneye geldik. Yolumuz uzundu megersem açılma kanıymış bide suyum gelmiş dogum süreci başladı gece 3.04 de kızım Dünyaya geldi. Allahım tek avazda kurtarsın inşallah hepinizi gerçekten bambaşka Bi duygu. Çıkma anı ve sonrası o anı unutmak mümkün degil. 27 mart dogum günüm kızım bugünü bekledi ve dünyaya geldi. Pazartesi suni sancı verip dogum yaptırcakmış doktorum kendisi geldi kızımın. Açılma ilk hamileligi göre çok hızlı ilerledi tahminlerine göre sabah 5 den sonra dünyaya gelir demişlerdi. 3.04 de dogmuştu. En güzel hediyem oldu. Şuan çok çok iyiyim epidural igne aşırı rahatlatıyor. 4 cm açılma ile geldim biraz sancı çektim epidural igne vuruldu 8 cm kadar açılmam oldu ve hiç sancı hissetmedim. O kadar çabuk açıldı ki tek dozla dogum yaptım. Allahım Tüm Hamiş anneleri evlatlarına kavuştursun inşallah