Aynen kızım Süpriz yaptı 2mizin dogum günü de aynı. Allahım Tüm amiş annelerimizi Bi avazda kurtarsın inşallahAllah bağışlasın canım, çok sevindim. Allah sağlıkla huzurla büyütebilmeyi nasip eylesin. Prenses annesine dogum günü süprizi yapmış ne kadar güzel, bende oglum yapar belki diyordum ama yapmadı, dündü dogum günüm.
Amin inşallah kuzucum. Teşekkürederim bu arada aynen Rabbim en en en güzel hediyeyi verdi şükürler olsun. Allahım isteyen herkse nasip etsin inşallahhhhGözün aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütsün minik prensesi hep korusun bu arada seninde doğum günün kutlu olsun en süper hediyeni de vermiş Rabbim hayırlı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım benim dogum günün kutlu olsun. Evladına birlikte musmutlu saglıklı huzurlu bir yıl diliyorum. Kızım da, annesine Süpriz yaptı. Suni sancı verilcekti ama kızım 27 martta dogmayı seçti annesiyle aynı günde dogmak istedi. Rabbimin en büyük hediyesiGözün aydın canım en güzel hediyen kucaginda rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benimde yarın doğum günüm en güzel hediyem karnımda daha bir ayımız vardarısı bizlerin başına
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen canım hayatımdaki en güzel ve en degerli hediye oldu. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah bağışlasın ne güzel bi doğum olmuş müthiş de hediye
Son düzenleme: