Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızım bir buçuk yaşında kilosu zayıf olduğu için doktora mama yazdırdım çilekli süt resmen ama kızım içmiyor ne yapsam ki
Kızım bir buçuk yaşında kilosu az olduğu için doktor mama yazdı ilk 6 ay kullanacak ondan sonra bırakacak ama kızım şu anda İlk başlarda içmek istemiyor ne ne yapsam ki
Kızım bir buçuk yaşında kilosu az olduğu için doktor mama yazdı ilk 6 ay kullanacak ondan sonra bırakacak ama kızım şu anda İlk başlarda içmek istemiyor ne ne yapsam ki
Kilo aldıran mamaların aromalıları var sen büyük ihtimalle ya sade aldın yada vanilyalı o yüzden içmiyor olabilir. Kakao ve çilek aromalılarını dene onları içer meyveli süt gibi. Ayrıca elindekilere rondodan meyve çekip içine katıp içirebilirsin milkshake gibi
Kilo aldıran mamaların aromalıları var sen büyük ihtimalle ya sade aldın yada vanilyalı o yüzden içmiyor olabilir. Kakao ve çilek aromalılarını dene onları içer meyveli süt gibi. Ayrıca elindekilere rondodan meyve çekip içine katıp içirebilirsin milkshake gibi
Kaç kilo ki canım. Pipet ile içmeyş biliyor mu şekilli pipetler var onlarla her gün verebilirsin ben kayraya bazen ilaç konusunda öyle yapıyorum değişim havyan figürlü kıvırlı filan
Aynı benim kızım da bir buçuk yaşinda 9 kilo canım bizimkinin diş sıkıntısından dolayı kilo almadığını düşünüyorum şimdi bide yaz geldi iyice iştahları azaldı ya