Sorum var Kızım bir buçuk yaşında kilosu zayıf olduğu için doktora mama yazdırdım çilekli süt resmen ama kızım içmiyor ne yapsam ki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Kızım bir buçuk yaşında kilosu zayıf olduğu için doktora mama yazdırdım çilekli süt resmen ama kızım içmiyor ne yapsam ki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,536 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım bir buçuk yaşında kilosu zayıf olduğu için doktora mama yazdırdım çilekli süt resmen ama kızım içmiyor ne yapsam ki
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım sağ salim gelsin paşa
Benim için zor olacak çünkü benim burada hiç kimsem yok annem zaten çalışıyor yine ben bakacağım oğlum okula gidiyor ama okula gitmediği zamanlar yardım edebilir doktora da bağlatma işlemini sordum 35 yaş olmayınca bağlanıyormuş başka yöntemlerle korunmak lazımmış en iyisi özele gideceksin ya aynısı yani insan bundan sonra bir şeye yöneticesi kalmıyor ki yani spiral ile de pek güveneceğim yok o yüzden taktırmayı düşünmüyorum zaten bana iyi gelmemişti ama yine de düşünmüyorum en iyisi özele gidip başka yöntem kullanmak

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim için zor olacak çünkü benim burada hiç kimsem yok annem zaten çalışıyor yine ben bakacağım oğlum okula gidiyor ama okula gitmediği zamanlar yardım edebilir doktora da bağlatma işlemini sordum 35 yaş olmayınca bağlanıyormuş başka yöntemlerle korunmak lazımmış en iyisi özele gideceksin ya aynısı yani insan bundan sonra bir şeye yöneticesi kalmıyor ki yani spiral ile de pek güveneceğim yok o yüzden taktırmayı düşünmüyorum zaten bana iyi gelmemişti ama yine de düşünmüyorum en iyisi özele gidip başka yöntem kullanmak
Eşin kaç yaşında oda tüplerini bağlatabilir aslında . Eğer isterse

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Neden ki ben koruyucu diye duymuştum doktor kendisi söyledi koruyucu diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi sen küçükmüş sün
Hepsi için aynısını diyorlar kadının birisi deri altı implantı taktırmış 2 ay sonra gebe olduğunu öğrenmiş düşün 🤦🏻‍♀️yada tüplerini bağlatıp 20 yıl sonra hamile kalanmı dersin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar