Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emziği değiş canım Avent yada lansinoh yada chicco kullan. Ama tutar tutmaz kendi bilir de bu markalar anne göğsü uyumlu o yüzden öocuk inanıyor birde uyurken dene
Canım benim kızda ilk zamanlar istemedi ağzına soktuğum gibi midesi bulanıyordu, ama devamlı beni emdiği ve uyumakta zorluk çektiği için 2 aylıkken dedim öğürsen de kussan da vercem bi verdim emdi 4 aylık şuan da kurtarıcım oldu diğer türlü emdikçe süt fazlalığın da çıkarıyordu, emziği e bebekten almıştım
Canım benim kızda ilk zamanlar istemedi ağzına soktuğum gibi midesi bulanıyordu, ama devamlı beni emdiği ve uyumakta zorluk çektiği için 2 aylıkken dedim öğürsen de kussan da vercem bi verdim emdi 4 aylık şuan da kurtarıcım oldu diğer türlü emdikçe süt fazlalığın da çıkarıyordu, emziği e bebekten almıştım
Nasıl alıştı bizimkine veriyorum ağzında tutamıyor sanki yani beceremiyor gibi nasıl tutturdun meme ucuna benzerde aldım damaklı da aldım yok olmuyor acaba bir numara büyük mü alsam ne yapsam
Nasıl alıştı bizimkine veriyorum ağzında tutamıyor sanki yani beceremiyor gibi nasıl tutturdun meme ucuna benzerde aldım damaklı da aldım yok olmuyor acaba bir numara büyük mü alsam ne yapsam
Benimki chicco falan almadı markette hanımısh diye bi marka emzik almış babası sık sık koydum ağzına şekerli suya sütüme batırıp verdim Şuan gayet güzel emiyor