Kızlar kızımın bugün doğum günü 10 Mayıs'ta doğdu 6 yıl önce bugün sabah işe gittim eşim bakacaktı. Kahvaltısını yaptırmış fotoğraf falan attı bana bende öğlen yemeği için yemekhaneye gidiyordum telefonum çalmış bir kaç defa sessizdeydi. Aradım inci yok dedi nasıl yok falan mutfağı topluyorum o sıra üstünü değiştirmiş kot eteğini giymiş dedi nasıl olmuşum diye sordu dedi güzel olmuşsun dedim dedi. Odasına gitti sanmış çıkmış dışarı aşağı bağırmış hakan abi hakan abi diye bakmış aşağıda niye indin demiş parka gidelim demiş incide tamam bekle arabanın yanında oynuyormuş adam üstünü giyimis hızlıca gömleği bile tersti sonra çocuk yok 1 saat aramış taramış en son iste beni aramış mahf olduk bugün ve kot etek giymiş dediğinde sorduğum soru altına kilotku çorap giymiş mi oldu yani korkularımız bizi ne hale getiriyor öleceğimi bilsem bu kadar korkmazdim. Birilerine bişi yapayim diyorum para olur alisveris olur cidden piskolojim zaten bozuktu iyice bozuldu bugün yani cocuklarimiza çok çok dikkat etmemiz gerekiyor büyük yapmaz aklı başında denememiz gerekiyormus benimki akillanacagina iyice şaşırdı sıpa parkta bulduk ve gittiği park uzak ve tehlikeli bir yer biri tutsa göturse Allah korudu. Doğum yapacam sandım korkudan saatler varmış çipli öyle birşey alacağım. Takip uygulaması falan varmış yani bilmiyorum bugün onun doğum günü ve ben herşeyin sonuna geldik sandım Allah'ım kimsenin başına vermesin. Eşimin yüzü bembeyazdı korkudan mahf olmuş oda kalp krizi gecircek sandım sürekli kalbini ovup duruyordu