İlk defa başımıza geldi canım hiç beklemiyorduk hicbir zmaan yanlız kalmadı Kur'an'a gitti babam kapıda beklerdi Kur'an dan çıkana kadar o kadar tedbirliyiz aslında yani bilmiyorum Allah korudu çok şükür ne haldedir ne yapıyordur yani aklımı kacircaktim düşüncelerim değişti adama diyorum ki külotlu çorap varmiydi altında sonra dedim ki olsa nolcak olacak olduktan sonra tabi ona da yüklendim baktım iyice fenalaşcak üstüne gitmedim yatistirmaya çalıştım yani dikkat edersin normalde bana bile kızarsın nasıl oldu bu falan diye biraz daha zorlasam kalp krizi gecircek kan değerleri yüksek hasta bide adam 42 yaşında yaşı da var ona da ayrı üzüldüm nöbette gitti hala kötü yazıkOyoyoy Allah im esirgemis rabbim korumus bol bol sadaka ver arkadaşım Allah kötülerle kardilastirmasin iyilerle karsilastirsin vicdanlı merhamet li insanlarlar karsilastirsin cocuklarimizi hep böyle dua ediyom çocuğuma sende hergun böyle dua et bulunduğuna çok sevindim inan ortalık çok kotu mugeye bakiyom habere bakiyom içim kararıyor ben bir evlat büyüttüm yapışık ikiz gibi şimdi 12 oldu oğlum hem tlf hem saat var kolunda herşey Allahtan ama sende tedbirini alacaksın çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim evlatlarini sana bağışlasın sadaka vermeyi unutma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende öyleyim halasına gider 10 defa ararim bugünde aradım kaç defa evden çıkıp gitmiş sıpa çalışıyorum ben mecbur gidiyorum işe bakmam gereken 3 tane bebeğim var bana kalsa biraz düzenim olsaydi evde oturup çocuklarla ilgilenmeyi tercih ederdim memurluk bide bırakılmıyor işimi seviyorum ev var köyde gidip orda da yaşarım ama geçim çok zor ne yazıkki bende çok isterim evde durup çocuklarımla olmayı ama inan arkamda kimsem yok ailem yok annem beni 10 günlük bile değilmişim terk etmiş babam çobanlık yapıyormuş normlade bu kadar özele girmem yetiştirme yurdunda büyüdüm yıllarca babama bakıyorum şimdi ilk evliligimden bu çocuklarım aldatildim boşandım bununla da aynı şeyi yaşadim çocuk için affettim yapmadım falan diyorda yalan inanmıyorum ama çok iyi bir insandır marhametlidir çocuklarım hakanı çok severler kendi babalarını bu kadar sevmiyorlar yani birinin yanında olmamasi çok zorOkurken ben bile korktum insan derin derin iç çekiyor ne yazık. Çok çok dikkat etmek gerek . Ben annemlere bile çocuklarımı bıraksam 2 saat işim olsa 4 defa falan arıyorum annem diyor sanki düşmana bıraktın hep arıyorsun falan ama ne yapayım içler acısı bir durumda ülke bin bir türlü olay oluyor insan hep diken üstünde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Vallahi ölmeyi tercih ederdim yıkıldım çok zordu yani cidden piskolojim alt üst şuan yemin ederim hiç iyi değilimTahmin edebiliyorum canım ben okurken kötü oldum siz yaşadınız bı de kardeşim küçükken kaybolmustu insanın aklına herşey geliyor valla kalbin duracak mış gibi oluyor çok haklısın. Rabbim yasatmasin bı daha
Son düzenleme: