Sorum var Kızım kayboldu ama bulundu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3 çocuk annesi tarafından oluşturulan Kızım kayboldu ama bulundu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,364 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım kayboldu ama bulundu
Konbuyu başlatan 3 çocuk annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Oyoyoy Allah im esirgemis rabbim korumus bol bol sadaka ver arkadaşım Allah kötülerle kardilastirmasin iyilerle karsilastirsin vicdanlı merhamet li insanlarlar karsilastirsin cocuklarimizi hep böyle dua ediyom çocuğuma sende hergun böyle dua et bulunduğuna çok sevindim inan ortalık çok kotu mugeye bakiyom habere bakiyom içim kararıyor ben bir evlat büyüttüm yapışık ikiz gibi şimdi 12 oldu oğlum hem tlf hem saat var kolunda herşey Allahtan ama sende tedbirini alacaksın çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim evlatlarini sana bağışlasın sadaka vermeyi unutma
İlk defa başımıza geldi canım hiç beklemiyorduk hicbir zmaan yanlız kalmadı Kur'an'a gitti babam kapıda beklerdi Kur'an dan çıkana kadar o kadar tedbirliyiz aslında yani bilmiyorum Allah korudu çok şükür ne haldedir ne yapıyordur yani aklımı kacircaktim düşüncelerim değişti adama diyorum ki külotlu çorap varmiydi altında sonra dedim ki olsa nolcak olacak olduktan sonra tabi ona da yüklendim baktım iyice fenalaşcak üstüne gitmedim yatistirmaya çalıştım yani dikkat edersin normalde bana bile kızarsın nasıl oldu bu falan diye biraz daha zorlasam kalp krizi gecircek kan değerleri yüksek hasta bide adam 42 yaşında yaşı da var ona da ayrı üzüldüm nöbette gitti hala kötü yazık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Okurken ben bile korktum insan derin derin iç çekiyor ne yazık. Çok çok dikkat etmek gerek . Ben annemlere bile çocuklarımı bıraksam 2 saat işim olsa 4 defa falan arıyorum annem diyor sanki düşmana bıraktın hep arıyorsun falan ama ne yapayım içler acısı bir durumda ülke bin bir türlü olay oluyor insan hep diken üstünde
Bende öyleyim halasına gider 10 defa ararim bugünde aradım kaç defa evden çıkıp gitmiş sıpa çalışıyorum ben mecbur gidiyorum işe bakmam gereken 3 tane bebeğim var bana kalsa biraz düzenim olsaydi evde oturup çocuklarla ilgilenmeyi tercih ederdim memurluk bide bırakılmıyor işimi seviyorum ev var köyde gidip orda da yaşarım ama geçim çok zor ne yazıkki bende çok isterim evde durup çocuklarımla olmayı ama inan arkamda kimsem yok ailem yok annem beni 10 günlük bile değilmişim terk etmiş babam çobanlık yapıyormuş normlade bu kadar özele girmem yetiştirme yurdunda büyüdüm yıllarca babama bakıyorum şimdi ilk evliligimden bu çocuklarım aldatildim boşandım bununla da aynı şeyi yaşadim çocuk için affettim yapmadım falan diyorda yalan inanmıyorum ama çok iyi bir insandır marhametlidir çocuklarım hakanı çok severler kendi babalarını bu kadar sevmiyorlar yani birinin yanında olmamasi çok zor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tahmin edebiliyorum canım ben okurken kötü oldum siz yaşadınız bı de kardeşim küçükken kaybolmustu insanın aklına herşey geliyor valla kalbin duracak mış gibi oluyor çok haklısın. Rabbim yasatmasin bı daha 🙏
Vallahi ölmeyi tercih ederdim yıkıldım çok zordu yani cidden piskolojim alt üst şuan yemin ederim hiç iyi değilim

Son düzenleme:

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
İlk defa başımıza geldi canım hiç beklemiyorduk hicbir zmaan yanlız kalmadı Kur'an'a gitti babam kapıda beklerdi Kur'an dan çıkana kadar o kadar tedbirliyiz aslında yani bilmiyorum Allah korudu çok şükür ne haldedir ne yapıyordur yani aklımı kacircaktim düşüncelerim değişti adama diyorum ki külotlu çorap varmiydi altında sonra dedim ki olsa nolcak olacak olduktan sonra tabi ona da yüklendim baktım iyice fenalaşcak üstüne gitmedim yatistirmaya çalıştım yani dikkat edersin normalde bana bile kızarsın nasıl oldu bu falan diye biraz daha zorlasam kalp krizi gecircek kan değerleri yüksek hasta bide adam 42 yaşında yaşı da var ona da ayrı üzüldüm nöbette gitti hala kötü yazık
Korkmayın canım çok şükür bulundu kayıp çok zor Allah kimseye vermesin kimseyi evladiyla denemedim bişey olmaz sizde sakinlesin rahatlayin ana baba olmak zor evlad başka eskiler dereye cigerle oyun olmaz evlat değişik Ayetel Kürsi nas Felak oku her zaman üfle çocuklarına bizi birtek Allah korur canim

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkmayın canım çok şükür bulundu kayıp çok zor Allah kimseye vermesin kimseyi evladiyla denemedim bişey olmaz sizde sakinlesin rahatlayin ana baba olmak zor evlad başka eskiler dereye cigerle oyun olmaz evlat değişik Ayetel Kürsi nas Felak oku her zaman üfle çocuklarına bizi birtek Allah korur canim
Çok şükür elhamdülillah 🤲 Rabbim beterinden korusun ya karşıdan karşıya geçmiş birde herşey olabilirdi ama şükür tek bir kılına zarar gelmedi 🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızımın bugün doğum günü 10 Mayıs'ta doğdu 6 yıl önce bugün sabah işe gittim eşim bakacaktı. Kahvaltısını yaptırmış fotoğraf falan attı bana bende öğlen yemeği için yemekhaneye gidiyordum telefonum çalmış bir kaç defa sessizdeydi. Aradım inci yok dedi nasıl yok falan mutfağı topluyorum o sıra üstünü değiştirmiş kot eteğini giymiş dedi nasıl olmuşum diye sordu dedi güzel olmuşsun dedim dedi. Odasına gitti sanmış çıkmış dışarı aşağı bağırmış hakan abi hakan abi diye bakmış aşağıda niye indin demiş parka gidelim demiş incide tamam bekle arabanın yanında oynuyormuş adam üstünü giyimis hızlıca gömleği bile tersti sonra çocuk yok 1 saat aramış taramış en son iste beni aramış mahf olduk bugün ve kot etek giymiş dediğinde sorduğum soru altına kilotku çorap giymiş mi oldu yani korkularımız bizi ne hale getiriyor öleceğimi bilsem bu kadar korkmazdim. Birilerine bişi yapayim diyorum para olur alisveris olur cidden piskolojim zaten bozuktu iyice bozuldu bugün yani cocuklarimiza çok çok dikkat etmemiz gerekiyor büyük yapmaz aklı başında denememiz gerekiyormus benimki akillanacagina iyice şaşırdı sıpa parkta bulduk ve gittiği park uzak ve tehlikeli bir yer biri tutsa göturse Allah korudu. Doğum yapacam sandım korkudan saatler varmış çipli öyle birşey alacağım. Takip uygulaması falan varmış yani bilmiyorum bugün onun doğum günü ve ben herşeyin sonuna geldik sandım Allah'ım kimsenin başına vermesin. Eşimin yüzü bembeyazdı korkudan mahf olmuş oda kalp krizi gecircek sandım sürekli kalbini ovup duruyordu
Verilmiş sadakaniz varmış kuuzm geçmiş olsun

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızımın bugün doğum günü 10 Mayıs'ta doğdu 6 yıl önce bugün sabah işe gittim eşim bakacaktı. Kahvaltısını yaptırmış fotoğraf falan attı bana bende öğlen yemeği için yemekhaneye gidiyordum telefonum çalmış bir kaç defa sessizdeydi. Aradım inci yok dedi nasıl yok falan mutfağı topluyorum o sıra üstünü değiştirmiş kot eteğini giymiş dedi nasıl olmuşum diye sordu dedi güzel olmuşsun dedim dedi. Odasına gitti sanmış çıkmış dışarı aşağı bağırmış hakan abi hakan abi diye bakmış aşağıda niye indin demiş parka gidelim demiş incide tamam bekle arabanın yanında oynuyormuş adam üstünü giyimis hızlıca gömleği bile tersti sonra çocuk yok 1 saat aramış taramış en son iste beni aramış mahf olduk bugün ve kot etek giymiş dediğinde sorduğum soru altına kilotku çorap giymiş mi oldu yani korkularımız bizi ne hale getiriyor öleceğimi bilsem bu kadar korkmazdim. Birilerine bişi yapayim diyorum para olur alisveris olur cidden piskolojim zaten bozuktu iyice bozuldu bugün yani cocuklarimiza çok çok dikkat etmemiz gerekiyor büyük yapmaz aklı başında denememiz gerekiyormus benimki akillanacagina iyice şaşırdı sıpa parkta bulduk ve gittiği park uzak ve tehlikeli bir yer biri tutsa göturse Allah korudu. Doğum yapacam sandım korkudan saatler varmış çipli öyle birşey alacağım. Takip uygulaması falan varmış yani bilmiyorum bugün onun doğum günü ve ben herşeyin sonuna geldik sandım Allah'ım kimsenin başına vermesin. Eşimin yüzü bembeyazdı korkudan mahf olmuş oda kalp krizi gecircek sandım sürekli kalbini ovup duruyordu
Geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin lütfen evlatlarınızdan 1 saniye ayırmayın gözünüzü

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür geçti bitti ama ben hala iyi değilim bir türlü toparlanamiyorum korkuyorum yine çıkarsa diye
Korkma cnm normaldir yaşadıkların kolay değil gebesin ve senin bı parcan bugün kayboldu tabi verilmiş sadakaniz varmış buldunuz.. sen bundan böyle daha dikkat et kızini bu konuda tembihle habersiz çıkma diye.. ve numaranı ezbetlet eğer kaybolursa en azından numaranı bilsin

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim ya kiyamam sana belki ne kadar sttres cekmisiniz canim bence cocugu cocik pisxologna gotrun benim akramamin kizida evden izinsjz gidiyodu piskolokla danismak iyi geldi isdersen gotur canm

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim ya kiyamam sana belki ne kadar sttres cekmisiniz canim bence cocugu cocik pisxologna gotrun benim akramamin kizida evden izinsjz gidiyodu piskolokla danismak iyi geldi isdersen gotur canm
Vallahi ne bileyim çok sakindi yani konuşuyorum bol bol ama daha demin baya kızdım kafasına buyruk oldu normalde çok ağır başlı bir çocuktur izinsiz asla birşey yapmaz kimseden bişi almaz beklemiyorduk izin aldım diyor söyledim ama izin vermedi dedi izin alma konusu onun aklını karıştırmış olabilir diye düşünüyorum yarın detaylı anlatacağım baya kızdım daha demin içim yanıyor ama hak etti hala kafasına buyruk yapma dedikçe yapıyor 3 haftadır böyle yapma denileni yapıyor bugünde bu vaka delirdim iyice sinirimi atamıyorum korkumu evde biri olsa çıkıp dolaşcam bı yerlerde şuan benim ihtiyacım var hamileliğim boyunca sürekli stres iki defa düşük tehlikesi geçirdim eşimle bir sürü problem yeni aşıyoruz yavaş yavaş eski esime oglumu babam götürdü orda ayrı dert yani herşey üst üste geldi doktora söyledim hamilelik daha çok etkiliyor diyor

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederiz canım evet çok şükür verilmiş sadakamiz varmış bende öyle düşünüyorum birilerine bişi vericem para falan yoldan geçene vereceğim gerçekten çok tuhaf birşeydi

Amin inşallah onlara olacağına bize olsun diyoruz annelik değişik birşey gerceketn yemin ederim erken doğum yapacam sandım

Ay evet ya büyüdükçe deliriyorlar birde birşey olmamış gibi davranması en azından korkmamis buda teselli etti bizi yani eşim dovecem dedi benden önce bulmuş yazık ya aradı beni diyorki sakın bişi deme bide pikniğe falan götürdü ceza verecegimize ödül verdik hala kötüyüm gerceketn toparlanamiyorum bir türlü oda oyun oynuyor birde tutmuş bisiler yiyoruz tabiki anneler susmaz dönmüş bana diyorki artık bu olayı kapatsak falan diyor küçük hanımefendi kime çekti bilmiyorum ama delirtcek beni
Büyüyorlar annesi şimdiki çocuklar çok atik. 45 günlük kızım var yigenim ırmakta 4 yaşında o benim kardeşim mamasını ben içircem çekilin ben abla oldum büyüdüm diyor. Bol bol konuşmak gerekiyor canımcım sabırlı olmak gerekiyor. Yaptıgının yanlış oldugunu bilmesi gerekiyor ama bidaha yapmaması için canım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar