Sorum var Kızım kayboldu ama bulundu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3 çocuk annesi tarafından oluşturulan Kızım kayboldu ama bulundu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,364 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızım kayboldu ama bulundu
Konbuyu başlatan 3 çocuk annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim bir destek alsan cok iyi olur insalah duzelir🤲🤲🤲🤲
Vallahi benim desteğe ihtiyacim var çok samimi söylüyorum sizler olmasanız derdimi anlatacak kimsem yok çevremdeki herkes saçma sapan konuşuyor artık bir çoğu ile özel hayatımı konuşmuyorum burdaki ablalarim kardeşlerim bana daha güvenli ve huzur verici 🤲doktora danıştım kendim ile ilgili hamilelik daha da yoğun duygular altına alıyor bizi sen bir çoğuna normal karşılık vermişsin dedi

Kızlar kızımın bugün doğum günü 10 Mayıs'ta doğdu 6 yıl önce bugün sabah işe gittim eşim bakacaktı. Kahvaltısını yaptırmış fotoğraf falan attı bana bende öğlen yemeği için yemekhaneye gidiyordum telefonum çalmış bir kaç defa sessizdeydi. Aradım inci yok dedi nasıl yok falan mutfağı topluyorum o sıra üstünü değiştirmiş kot eteğini giymiş dedi nasıl olmuşum diye sordu dedi güzel olmuşsun dedim dedi. Odasına gitti sanmış çıkmış dışarı aşağı bağırmış hakan abi hakan abi diye bakmış aşağıda niye indin demiş parka gidelim demiş incide tamam bekle arabanın yanında oynuyormuş adam üstünü giyimis hızlıca gömleği bile tersti sonra çocuk yok 1 saat aramış taramış en son iste beni aramış mahf olduk bugün ve kot etek giymiş dediğinde sorduğum soru altına kilotku çorap giymiş mi oldu yani korkularımız bizi ne hale getiriyor öleceğimi bilsem bu kadar korkmazdim. Birilerine bişi yapayim diyorum para olur alisveris olur cidden piskolojim zaten bozuktu iyice bozuldu bugün yani cocuklarimiza çok çok dikkat etmemiz gerekiyor büyük yapmaz aklı başında denememiz gerekiyormus benimki akillanacagina iyice şaşırdı sıpa parkta bulduk ve gittiği park uzak ve tehlikeli bir yer biri tutsa göturse Allah korudu. Doğum yapacam sandım korkudan saatler varmış çipli öyle birşey alacağım. Takip uygulaması falan varmış yani bilmiyorum bugün onun doğum günü ve ben herşeyin sonuna geldik sandım Allah'ım kimsenin başına vermesin. Eşimin yüzü bembeyazdı korkudan mahf olmuş oda kalp krizi gecircek sandım sürekli kalbini ovup duruyordu
Ay canım cok geçmiş olsun rabbim korumuş hep korusun insallah
Okurken ben ürperdim :(

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sen kimseyi takma kafana evlatlarini bebegini dusun 🤲🤲🤲 ama hersey yoluna girer canim dualarim seninle
Allah razı olsun canım iyiki varsınız inan hepinizi çok seviyorum tanımıyorum ama biliyorum ki sizler de anne oldunuz anne olacaksınız beni en iyi sizler anlarsınız. Biliyorum bir gün bende mutlu olacağım çocuklarımla tek istediğim çocuklarım ben ve başka şehir bu sehirin altında kaldım ne olduysa neyimi kabrttiysem bu şehir aldı elimden inan bilemiyorum ama çok zor şeyler enkaz gibi oldum herkes yaralarımı deşti ama kimse geçecek demedi hayat bu kader bu 🤍

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar kızımın bugün doğum günü 10 Mayıs'ta doğdu 6 yıl önce bugün sabah işe gittim eşim bakacaktı. Kahvaltısını yaptırmış fotoğraf falan attı bana bende öğlen yemeği için yemekhaneye gidiyordum telefonum çalmış bir kaç defa sessizdeydi. Aradım inci yok dedi nasıl yok falan mutfağı topluyorum o sıra üstünü değiştirmiş kot eteğini giymiş dedi nasıl olmuşum diye sordu dedi güzel olmuşsun dedim dedi. Odasına gitti sanmış çıkmış dışarı aşağı bağırmış hakan abi hakan abi diye bakmış aşağıda niye indin demiş parka gidelim demiş incide tamam bekle arabanın yanında oynuyormuş adam üstünü giyimis hızlıca gömleği bile tersti sonra çocuk yok 1 saat aramış taramış en son iste beni aramış mahf olduk bugün ve kot etek giymiş dediğinde sorduğum soru altına kilotku çorap giymiş mi oldu yani korkularımız bizi ne hale getiriyor öleceğimi bilsem bu kadar korkmazdim. Birilerine bişi yapayim diyorum para olur alisveris olur cidden piskolojim zaten bozuktu iyice bozuldu bugün yani cocuklarimiza çok çok dikkat etmemiz gerekiyor büyük yapmaz aklı başında denememiz gerekiyormus benimki akillanacagina iyice şaşırdı sıpa parkta bulduk ve gittiği park uzak ve tehlikeli bir yer biri tutsa göturse Allah korudu. Doğum yapacam sandım korkudan saatler varmış çipli öyle birşey alacağım. Takip uygulaması falan varmış yani bilmiyorum bugün onun doğum günü ve ben herşeyin sonuna geldik sandım Allah'ım kimsenin başına vermesin. Eşimin yüzü bembeyazdı korkudan mahf olmuş oda kalp krizi gecircek sandım sürekli kalbini ovup duruyordu
Çok geçmiş olsun canım bulunduguna sevindim🥰

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay canım cok geçmiş olsun rabbim korumuş hep korusun insallah
Okurken ben ürperdim :(
Bende öldüm bugün vallahi hala mutsuz ve üzgünüm hiç gülesim bile yok doğum günü sürprizi yaptılar inciye bugün ben bişi yapmadım tabiki sinirden korkudan aklıma bile gelmedi benim sürat beş karıştı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçti bitti çok şükür 🤲 ama benim öfkem sinirim geçmiyor hala aklım almıyor sakinlesemedim bir türlü uyuyamıyorum da uyku ilacı olsa da içemem sıpa kalpten goturcek beni

Geçti bitti çok şükür 🤲 ama benim öfkem sinirim geçmiyor hala aklım almıyor sakinlesemedim bir türlü uyuyamıyorum da uyku ilacı olsa da içemem sıpa kalpten goturcek beni
Büyüyorlar annesi şimdiki çocuklar çok atik. 45 günlük kızım var yigenim ırmakta 4 yaşında o benim kardeşim mamasını ben içircem çekilin ben abla oldum büyüdüm diyor. Bol bol konuşmak gerekiyor canımcım sabırlı olmak gerekiyor. Yaptıgının yanlış oldugunu bilmesi gerekiyor ama bidaha yapmaması için canım.
Şimdiki çocuklar gerceketn felaketler ve benim kızım gerceketn o kadar ağır başlı o kadar aklı selim bir çocukturki çevredeki herkes hayran kalır inciye konuşmasına oturup kalkmasına hal ve hareketleri benden düzgündür ama şu 3 haftadır zivanadan çıktı kardeşi gitti diye mi böyle bilmiyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende öldüm bugün vallahi hala mutsuz ve üzgünüm hiç gülesim bile yok doğum günü sürprizi yaptılar inciye bugün ben bişi yapmadım tabiki sinirden korkudan aklıma bile gelmedi benim sürat beş karıştı

Şimdiki çocuklar gerceketn felaketler ve benim kızım gerceketn o kadar ağır başlı o kadar aklı selim bir çocukturki çevredeki herkes hayran kalır inciye konuşmasına oturup kalkmasına hal ve hareketleri benden düzgündür ama şu 3 haftadır zivanadan çıktı kardeşi gitti diye mi böyle bilmiyorum
Kuzum ayetel Kürsi biliyorsan eğer kendine onu bol bol iyi gelir inşallah rahat uyursun zaten geçmiş bitmiş kendin diyorsun

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ayetel Kürsi biliyorsan eğer kendine onu bol bol iyi gelir inşallah rahat uyursun zaten geçmiş bitmiş kendin diyorsun
Biraz kendime geldim çok şükür hanımefendiye doğum günü diye arkadaşım parti hazırlamış oraya gittik iyi geldi dışarı çıkmak okurum ama evde dinlemekte iyi ama

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun Allah esirgesin çocuklarımızı pis zihniyetlerden çok kötü bir durum 🥺

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar