Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ya geçen de konuşmuştuk bu konuyu hatırlıyor musun . Kdkdkd ajan gibi hissediyorum kendimi aslında biz hiç bir şey yapmadık bu postu açığ çocuğu emziriyorum yazmasa asla laf etmezdim kendi ayağjna sıktı resmen
Evet ya geçen de konuşmuştuk bu konuyu hatırlıyor musun . Kdkdkd ajan gibi hissediyorum kendimi aslında biz hiç bir şey yapmadık bu postu açığ çocuğu emziriyorum yazmasa asla laf etmezdim kendi ayağjna sıktı resmen
Amin tatlım amin yapacak bir şey yok uygulama bir kere daha gördü neyin ne olduğunu normalde uygulamada yardım postu açmak yadak oda eski kullanıcı bildiği haldw açtı bunu ? Ve ilk açmadan bana yazdı ben onu uyardım bak uygulamada bunlar oldu kismeye yazma dedim yok bebeğim aç emmiyor vs dedi ee 3 aydır olmayan sütün birden mi geldi emzirriyorum dedin ?
Aynen neyse burdakilerede ders olur artık. Biz keyfimizden bunlara inanmamazlık yapmıyoruz çoğu kişi bizi yanlış anlıyor ama örnekteki gibi hiçbiri yardım edilecek insanlar değil
Aynen neyse burdakilerede ders olur artık. Biz keyfimizden bunlara inanmamazlık yapmıyoruz çoğu kişi bizi yanlış anlıyor ama örnekteki gibi hiçbiri yardım edilecek insanlar değil
Takipteyim, söz konusu sevdiğim insanlara takılmak olunca affetmem Ayşenurun olaylar benim içime doğuyor bi anda foruma girip postlara bi bakasım geliyor