Sorum var Kizim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Kizim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,567 kez görüntülenmiş, 124 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizim
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen neyse burdakilerede ders olur artık. Biz keyfimizden bunlara inanmamazlık yapmıyoruz çoğu kişi bizi yanlış anlıyor ama örnekteki gibi hiçbiri yardım edilecek insanlar değil
Yardıma muhtaç biri hala diyorum gelip buraya yazmaz.. yazamaz ya ben utanırım ya adam sorar ya telefonu yeni aldın ee uygulamayı indirecek interneti nerden buldun , uygulamya yazmaa fırsatı nerden buldun sözde çalışıyorum dedi bana postta ise ne zamandır iş yok çalışmıyorum dedi . Ben sadece dile getirmedim bunu keşke ı gün getirseydşm hazalds paradan olmazdı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Takipteyim, söz konusu sevdiğim insanlara takılmak olunca affetmem 😂 Ayşenurun olaylar benim içime doğuyor bi anda foruma girip postlara bi bakasım geliyor 😂😂
Yerim haa senii 😍😍

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Cnm devlet belediye kaymaklik vb. Yerler boşuna mı var elinden geleni yapsın gerekirse ek iş yapsın evinde aynen öyle
Onların maddi durumu iyi olduğu için devletten alamıyorlar onlarda sosyal medya aracılığıyla dilencilik yapıp hava para yoluna bakıyorlar

Yardıma muhtaç biri hala diyorum gelip buraya yazmaz.. yazamaz ya ben utanırım ya adam sorar ya telefonu yeni aldın ee uygulamayı indirecek interneti nerden buldun , uygulamya yazmaa fırsatı nerden buldun sözde çalışıyorum dedi bana postta ise ne zamandır iş yok çalışmıyorum dedi . Ben sadece dile getirmedim bunu keşke ı gün getirseydşm hazalds paradan olmazdı

Yerim haa senii 😍😍
Kız ben dile getirdim hazal attı 😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Onların maddi durumu iyi olduğu için devletten alamıyorlar onlarda sosyal medya aracılığıyla dilencilik yapıp hava para yoluna bakıyorlar

Kız ben dile getirdim hazal attı 😂😂😂
Hahahaha 😂😂

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Takipteyim, söz konusu sevdiğim insanlara takılmak olunca affetmem 😂 Ayşenurun olaylar benim içime doğuyor bi anda foruma girip postlara bi bakasım geliyor 😂😂
Helal olsun gerçekten de ❤️ bnde dayanamam asla ama geç gördüm bugün 😂 ama bak sen hep burada ol sen hemen kesip atıyorsun bu çok iyi bir davranış

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Helal olsun gerçekten de ❤️ bnde dayanamam asla ama geç gördüm bugün 😂 ama bak sen hep burada ol sen hemen kesip atıyorsun bu çok iyi bir davranış
Kız uzatıp napacaz sanki sokak ağızlı kadınların dilleri durmaz ne söylesen boşuna söylemiş olursun gereksiz yere gerginlik olur en temizi kestirip atmak 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Ediyorum zaten allh beter etsin evlat yüzü goremesinler aciyi onlarda tatsinlar
1-Evladını düşünen anneysen hiç kimsenin evladı için bed dua etme!!! 2-edilen bed dua iki başlı olur. 3 farkındaysan hiç kimse senin cocukların hakkında kötü bişey yazmamış. Eyer bişey yazmaya gerek duyuyorsan kendilerine yaz. küçücük meleklere dil uzatma.

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Ediyorum zaten allh beter etsin evlat yüzü goremesinler aciyi onlarda tatsinlar
Yazık ya ne kadarda kötü düşünceli insansın kimse sana kötü laf edmedi sen küçücük çocuklara beddua ediyorsun insan düşmanına bile söylemez bu lafı sen doğru olsan bu kadar insan sana karşı konuşmazdı beddua etme Allah görüyor her şeyi çok şükür

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yazık ya ne kadarda kötü düşünceli insansın kimse sana kötü laf edmedi sen küçücük çocuklara beddua ediyorsun insan düşmanına bile söylemez bu lafı sen doğru olsan bu kadar insan sana karşı konuşmazdı beddua etme Allah görüyor her şeyi çok şükür
Uygulamadan atıldı canım beddua ve hakaret içerikli cümleler kullandığı için

Tüm sayfalar yüklendi.