Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz?
T Tunarın annesi Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 37 9 Kasım 2022 #1 Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz?
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,936 9 Kasım 2022 #2 Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen iciyormusun?
Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen iciyormusun?
T Tunarın annesi Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 37 9 Kasım 2022 #3 Hülya❤️' Alıntı: Kuzum sen iciyormusun? Genişletmek için tıkla ... Malesef.ama günlük 3 tane falan.
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,936 9 Kasım 2022 #4 Tunarın annesi' Alıntı: Malesef.ama günlük 3 tane falan. Genişletmek için tıkla ... Kuzum inşallah bırakabilirsin 1taneye düşürebilirsen bebeğin sağlığı için çok önemli inşallah tamamen bırakirsin
Tunarın annesi' Alıntı: Malesef.ama günlük 3 tane falan. Genişletmek için tıkla ... Kuzum inşallah bırakabilirsin 1taneye düşürebilirsen bebeğin sağlığı için çok önemli inşallah tamamen bırakirsin
T Tunarın annesi Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 37 9 Kasım 2022 #5 Hülya❤️' Alıntı: Kuzum inşallah bırakabilirsin 1taneye düşürebilirsen bebeğin sağlığı için çok önemli inşallah tamamen bırakirsin Genişletmek için tıkla ... İnşallah.
Hülya❤️' Alıntı: Kuzum inşallah bırakabilirsin 1taneye düşürebilirsen bebeğin sağlığı için çok önemli inşallah tamamen bırakirsin Genişletmek için tıkla ... İnşallah.
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,936 9 Kasım 2022 #6 Tunarın annesi' Alıntı: İnşallah. Genişletmek için tıkla ...
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 9 Kasım 2022 #7 Ben sigara kullanan bi anneyim hamileyken içmedim hamilelikten sonra 6 ay sonra stresten sıkıntıdan başladım
Ben sigara kullanan bi anneyim hamileyken içmedim hamilelikten sonra 6 ay sonra stresten sıkıntıdan başladım
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 9 Kasım 2022 #8 Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ... Iciyorsan bebege gore icmemen gerek.
Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ... Iciyorsan bebege gore icmemen gerek.
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 9 Kasım 2022 #9 Hayır canım , sigara kullanmıyorum Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ...
Hayır canım , sigara kullanmıyorum Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ...
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 9 Kasım 2022 #10 Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ... Sigara kullanmıyorum ama eğer içseydim hamileyken bırakırdım tiksinme filan olmadımı canım bence bebeğin ićin hiç içme oda zarar görüyor
Tunarın annesi' Alıntı: Kızlar hamilelikte sigara içiyomusunuz? Genişletmek için tıkla ... Sigara kullanmıyorum ama eğer içseydim hamileyken bırakırdım tiksinme filan olmadımı canım bence bebeğin ićin hiç içme oda zarar görüyor