Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum
Canım 57yle hamile kaldım. 34 haftalıkken 75.8 olmuştum. Şimdi 36 haftalık hamileyim 73.3 kg indim. Alcagıma kilo vermeye başladım 1 haftada 2 kg verdim
4 kilo aldım suan 26+3 canım ilk doğumda 6 kilo almıştım son hafta alınıyor kilo genelde canım aç kilo zaten yemek yiyip içmiyor musunuz ben mi ayarsızım
Canım 57yle hamile kaldım. 34 haftalıkken 75.8 olmuştum. Şimdi 36 haftalık hamileyim 73.3 kg indim. Alcagıma kilo vermeye başladım 1 haftada 2 kg verdim
Ben ilk 3 ay hiç almadım şuan 5 buçuk aylığım bende bugün tartıldım ,5 kiloya yakın almışım.. vallahi bende fazla almak istemiyorum yağlı yemekelrden uzak duruyorum bu aralar fazla yemek yemiş olabilirim yavaştan azaltıp sadece bebeğin kilo alacağı şekilde yemeği düşünüyorum
7.ayın içerisindeyim 55 le hamile kaldım en son tartildigimda 63 dün canım bakalım ne kadar almışım evdede tartı yok dokdorda yada eczanede tartiliyorum
7. Ayın içindeyim bende canım 4 kilo aldım kiloyu takmıyorum bazen çok yiyorum bazende canım hiç istemiyor iştahsız oluyorum sende takma bosver doğumdan sonra yavaş yavaş verirsin