Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,415 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 29+5 iz ve 55 ile gebe kaldım 61 kiloyum canım kilo konusunu kafama takmiyoeum bile alınır verilir
Takılacak kadar almamışsın zaten boşver 😅😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben ilk 3 ay hiç almadım şuan 5 buçuk aylığım bende bugün tartıldım ,5 kiloya yakın almışım.. vallahi bende fazla almak istemiyorum yağlı yemekelrden uzak duruyorum bu aralar fazla yemek yemiş olabilirim 🤣 yavaştan azaltıp sadece bebeğin kilo alacağı şekilde yemeği düşünüyorum
En sağlıklıdır aslında bu ara bende aynı kafadayım ama işte iştahta artış olunca bu sefer sürekli elim bişeyler gidiyo 🙄 artık meyve kuruyemişe döncem bakalım 🤷🏻‍♀️

7.ayın içerisindeyim 55 le hamile kaldım en son tartildigimda 63 dün canım bakalım ne kadar almışım evdede tartı yok dokdorda yada eczanede tartiliyorum
Hadi hayırlısı 🌸❤️

7. Ayın içindeyim bende canım 4 kilo aldım kiloyu takmıyorum bazen çok yiyorum bazende canım hiç istemiyor iştahsız oluyorum sende takma bosver doğumdan sonra yavaş yavaş verirsin
İnşAllahh ❤️🌸

Hly

Kayıtlı Üye
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
25+6olduk 51 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum yalnız deilsin. İlk kızımdada bulantı kusmalara rağmen toplam 23 kilo almıştım 1 senede incecik olmuştum boşver kilo alınıyo veriliyo sağlıklı olsunlarda😊

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
29+1 10 kilo aldım ama benim hiç bulantım falan olmadı ilk 3 ayda 2bucuk kilo falan almıştım şu an ideal yazıyor nette inşallah 15 kiloyu fazla geçmem doğuma kadar çok kilo alınıyomuş son aylar deniyo bende ondan çekiniyorum bakalım 😅

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
25+6olduk 51 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum yalnız deilsin. İlk kızımdada bulantı kusmalara rağmen toplam 23 kilo almıştım 1 senede incecik olmuştum boşver kilo alınıyo veriliyo sağlıklı olsunlarda😊
🌸😍🙏🏻

29+1 10 kilo aldım ama benim hiç bulantım falan olmadı ilk 3 ayda 2bucuk kilo falan almıştım şu an ideal yazıyor nette inşallah 15 kiloyu fazla geçmem doğuma kadar çok kilo alınıyomuş son aylar deniyo bende ondan çekiniyorum bakalım 😅
Hadi hayırlısı bakalım 🌸❤️🙏🏻

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
10 kilo aldım canım 34 haftaligim dahada alırım ilkinde 14 kilo almıştım dogumdan sonra geri hamile kaldığım kiloma indim dikkat et tabiki ama çokta kafana takma derim

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Son zamanlarda çok kilo alınıyor diyor ama bende tam tersi oldu canım. 1 haftada 2 kilo verdim. 57yle hamile kaldım 35 haftada 75 dim. Şimdi 36 haftalıgım 73 kg indim.

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
10 kilo aldım canım 34 haftaligim dahada alırım ilkinde 14 kilo almıştım dogumdan sonra geri hamile kaldığım kiloma indim dikkat et tabiki ama çokta kafana takma Derim

10 kilo aldım canım 34 haftaligim dahada alırım ilkinde 14 kilo almıştım dogumdan sonra geri hamile kaldığım kiloma indim dikkat et tabiki ama çokta kafana takma derim
Ben 26 haftada aldım o kiloyu işte. Bilmiyorum 40 a kadar ne olcam 🤷🏻‍♀️ veririm inşAllah ya tek temennim o 😅

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İlk 3 ay 3 kilo verdim 20 hftadan 33 haftaya kadar da 8 kilo aldım 😰 ve almaya devam ediyordum 🤗

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
İlk 3 ay 3 kilo verdim 20 hftadan 33 haftaya kadar da 8 kilo aldım 😰 ve almaya devam ediyordum 🤗
Yine de gayet iyi. Bende de başta bulantı olmuştu çok hele sabahları asla bişey yiyemiyordum ama öğleden sonra o arayı kapayıyodum 😅 böyle böyle tam 26.haftam bitti 11 kiloyu gördüm. Zayıflamaya çalışmıyorum bebeğimin gelişiminde sıkıntı olur diye korkuyorum Allah korusun ama işte az yemekte elden gelmiyo. Artık Allaha emanet 🤷🏻‍♀️😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar