Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,412 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
Canım sen kilo aldıkça bebişte alıyo ben 45 kiloydum 27 haftalık hamileyim 63 kilo oldum 18 kilo almışım 😂😂😂😂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Son zamanlarda çok kilo alınıyor diyor ama bende tam tersi oldu canım. 1 haftada 2 kilo verdim. 57yle hamile kaldım 35 haftada 75 dim. Şimdi 36 haftalıgım 73 kg indim.
Çok güzel 😅 inşallah bende almam iştahımda fena değilki vereyim normal yiyorum bide işyerinde hamurişi hep ona rağmen çok iyiyim bile 😅

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
Normalde balık etli biriyim 😁 doktor tansiyonun çıkar diye coraspirin diye bı ilaç verdi onu kullanıyorum
8. Aya kadar kullan dedi valla bn şimdiye kadar 1 kilo almsim diolar yediğin bebeğine yarıyor bnde anlamdm bise böle giderse doğuma 5 6 kilo almış olarak gircm galiba

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Takılacak kadar almamışsın zaten boşver 😅😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En sağlıklıdır aslında bu ara bende aynı kafadayım ama işte iştahta artış olunca bu sefer sürekli elim bişeyler gidiyo 🙄 artık meyve kuruyemişe döncem bakalım 🤷🏻‍♀️

Hadi hayırlısı 🌸❤️

İnşAllahh ❤️🌸
Sende takma kuzum. 😘

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
21 haftalik hamikeyim 10 kg verdim neler cekiyorum anlatamam hicbirsey yiyip icemiyorum hayatmda su yok kendi kendime yetemiyrm annem bakiyor bana ve ogluma o yuzden kilo almaniz yemek yiyebilmenz buyuk nimet cok fazla kilolara takilmayin derim. Suan benim oldugum durumda asla olmak istemezsiniz hiperemesiz diye bir durummus 😔😔

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
21 haftalik hamikeyim 10 kg verdim neler cekiyorum anlatamam hicbirsey yiyip icemiyorum hayatmda su yok kendi kendime yetemiyrm annem bakiyor bana ve ogluma o yuzden kilo almaniz yemek yiyebilmenz buyuk nimet cok fazla kilolara takilmayin derim. Suan benim oldugum durumda asla olmak istemezsiniz hiperemesiz diye bir durummus 😔😔
Bebeğin gelişimi nasıl peki su bile içememek çok kötü birde ilk 3 ayı çoktan geçmişsiniz ona rağmen böyle olmanız Allah yarfımcınız olsun

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin gelişimi nasıl peki su bile içememek çok kötü birde ilk 3 ayı çoktan geçmişsiniz ona rağmen böyle olmanız Allah yarfımcınız olsun
Cok sukur simdilik bir sikinti yok pazartesi ayrintiliya gidecegim ama cidden cok zor bir durum ve doktrum suyu ihmal etme diyor ama ne mumkun

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Cok sukur simdilik bir sikinti yok pazartesi ayrintiliya gidecegim ama cidden cok zor bir durum ve doktrum suyu ihmal etme diyor ama ne mumkun
Bukadar kilo vermeye ve su bile içememeye rağmen bebeğin iyi olması çok iyi inşallah geçer bebeğinde sağlıklı doğar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar