Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,412 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sinem bura

Kayıtlı Üye
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
30 haftalık olucam yarın ve 14 kilo aldım kızım için diyip kendimi avutuyorum doğumdan sonra verilir zaten ;)

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Normalde balık etli biriyim 😁 doktor tansiyonun çıkar diye coraspirin diye bı ilaç verdi onu kullanıyorum
8. Aya kadar kullan dedi valla bn şimdiye kadar 1 kilo almsim diolar yediğin bebeğine yarıyor bnde anlamdm bise böle giderse doğuma 5 6 kilo almış olarak gircm galiba
Balık etli işte hafif kilosu olan annisler çok fazla almıyorlarmış zaten. Benim bi arkadaşım ikize doğum yaptı sadece 6 kilo almıştı. 🌸

Tgc

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen kilo aldıkça bebişte alıyo ben 45 kiloydum 27 haftalık hamileyim 63 kilo oldum 18 kilo almışım 😂😂😂😂
Bende cok kotym hareket edemyorm ya 24 oldum ama 14kilo almisim toplam bu duurm cok uzuyor beni sonumu goremyorm korkuyorm cok sisicem diye

YeCen

Kayıtlı Üye
rank
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum 🤦🏻‍♀️
27 kilo almış biri olarak yazıyorum kilo veriliyor hiç takma 57 kiloyla hamile kaldım 84 le doğuma gittim ama merak etme 1 yıl sonra tartildigimda hiç diyetsiz 64 olmuştum bile zaten doğumdan sonra 1 ay içinde otomatikman 10 kilo gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Tgc

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalık olucam yarın ve 14 kilo aldım kızım için diyip kendimi avutuyorum doğumdan sonra verilir zaten ;)
Bende o haftalar da 14 e tamamlarım heralde 🌸
Bende cok kotym hareket edemyorm ya 24 oldum ama 14kilo almisim toplam bu duurm cok uzuyor beni sonumu goremyorm korkuyorm cok sisicem diyehamur işi ve tatlı olmasa

27 kilo almış biri olarak yazıyorum kilo veriliyor hiç takma 57 kiloyla hamile kaldım 84 le doğuma gittim ama merak etme 1 yıl sonra tartildigimda hiç diyetsiz 64 olmuştum bile zaten doğumdan sonra 1 ay içinde otomatikman 10 kilo gidiyor
Ay hadi inşAllah 🌸

Alieymenin annesi

Kayıtlı Üye
rank
22 haftalık hamileyim ve günden güne zayıflıyorum hiç kilo almamışım göbüşüm bile azıcık çıkmış😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar