Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gördün canım minicik görsen o kadar küçüktü ki . Anne karnında doğum esnasında su yutmuş onu ciğerinden atamamış o yüzden solunum sıkıntısı yaşamış miniğim resmen dondurma bebek gibiydi kızlar bir an oyuncak sandım bu benim mi dedim o kadar küçük ki . Şükür şuan solunumu daha iyiyw gidiyor dediler yarın daha da iyi olursa ilk emzirme olacakmış . İnşallah birde kanında enfeksiyon çıkmış eğer yarın ki kan sonucu enfeksiyon değeri yükselmezse antibiyotik başlanmayacak ama değer yükselirse antibiyotik tedavisi alacakmış
Hayırlı akşamlar Ayşenur nasılsınız iyimisiniz minik kuşum nasıl çıktınız mı hastaneden ağrın var mı Rabbim Sağlık versin inşallah ikinizede,İ 🫶🫶 çok öpüyorum sizi
Amin baharım amin saat 18:00 da yine gittim emzirdim gazını çıkardım sonra altını aldım sesime tepki verip ben girince uyuyordu ben hemşirelerle konuşunca ağlamaya başladı. Kucağıma aldım sol göğüsümi tutmuyor ama olsun . Buna şükür sağı tutuyor ne kadar gelirse artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok birtanem değil pazartesi doktoe bilgi verecekmiş . Cumartesi pazar bilgi verilmiyormuş
Allah razı olsun canım benim
Evet canım doktor zaten o yüzeen pompa ile sağım yapmama izin vermiyor sütün var el ile sağım yao dedi .
Hayırlı akşamlar Ayşenur nasılsınız iyimisiniz minik kuşum nasıl çıktınız mı hastaneden ağrın var mı Rabbim Sağlık versin inşallah ikinizede,İ 🫶🫶 çok öpüyorum sizi
Hayırlı akşamlar kuzum . Şükür ben turp gibiyim ağrım sızım yok. Prenses de iyiye gidiyor dedi dotkoe düne göre daha iyi dedi . Hasteneden ne zaman çıkacağımız belli değil şimdilik
Yok birtanem daha belli değil pazartesi doktoru ile görüşeceğiz inşallah
Hayırlı akşamlar kuzum . Şükür ben turp gibiyim ağrım sızım yok. Prenses de iyiye gidiyor dedi dotkoe düne göre daha iyi dedi . Hasteneden ne zaman çıkacağımız belli değil şimdilik
Hayırlısı olsun ozamana kadar biraz daha toparlanır sende biraz daha iyi olursun buna şükür zor anlar geçti şimdi emzirme saatide olsa bebeğini görebiliyorsun yanına gidince bol bol kokla prensesi benim yerime ❤şimdi mis gibi kokuyordur
Hayırlısı olsun ozamana kadar biraz daha toparlanır sende biraz daha iyi olursun buna şükür zor anlar geçti şimdi emzirme saatide olsa bebeğini görebiliyorsun yanına gidince bol bol kokla prensesi benim yerime ❤şimdi mis gibi kokuyordur
Donersin bacim, birazcik sabir. Benim bebegim de ayni sorunla yogun bakima alinmisti. Cigerlerinde su olup enfeksiyon kapmayan cocuk sayisi cok azmis, insallah senin prensesin o azinlikta olur. Benimki olamamisti, antibiyotik tedavisi sonucunda kavusmustuk. Ama masallah seninki hemen anne sutu ile beslendigi icin hizli iyilesir ve cabucak kavusursunuz
Donersin bacim, birazcik sabir. Benim bebegim de ayni sorunla yogun bakima alinmisti. Cigerlerinde su olup enfeksiyon kapmayan cocuk sayisi cok azmis, insallah senin prensesin o azinlikta olur. Benimki olamamisti, antibiyotik tedavisi sonucunda kavusmustuk. Ama masallah seninki hemen anne sutu ile beslendigi icin hizli iyilesir ve cabucak kavusursunuz