Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hastanedeyim cnm gözetim altındayım k bakmayin lütfen sitres korku herşey var bende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
2 3 defa geldi hastanedeyim doktor baktı herşey iyi dedi ama gozetimde olacam dedi tekrar su gelurse ve çok gelirse hemen doğumu yapacaklar bizde bekliyoz biraz ağrım var çok değil
2 3 defa geldi hastanedeyim doktor baktı herşey iyi dedi ama gozetimde olacam dedi tekrar su gelurse ve çok gelirse hemen doğumu yapacaklar bizde bekliyoz biraz ağrım var çok değil
Kizlar WC gitim ayağa kalktım sanki su geldi biraz tekrar yıkadım kalktım yine biraz geldi tekrar yıkadım kalktım yine biraz su geldi sancı çeşmeyi açıp hemen kapatmak gibi sizce dogummu
Canım erteleme bak.kesin git ben de ilk hamilelikte tecrübesizdim bilmiyodum suyum bi hafta kesik kesik geldi normaldir dediler bana zaten doğum doktoru da yoktu neyse randevuyu başka yere aldım gidene kadar geç kalmıştım doğum yaptığım gibi bebeğim öldü lütfen kulak ardı etme bak kesin git doğumun başlamış zaten son evredesin
Kizlar WC gitim ayağa kalktım sanki su geldi biraz tekrar yıkadım kalktım yine biraz geldi tekrar yıkadım kalktım yine biraz su geldi sancı çeşmeyi açıp hemen kapatmak gibi sizce dogummu
Şu kaynanalarda her şeyi biliyormuş gibi muhalafet olmazlar mı beklesen ne olcak ya o çocuğun suyu bitse bi hasar engel en kötüsü ölüme kadar gitse kaynanan bunun hesabını nasıl verecek bırak kaynananı acile git canım bu işler şakaya gelmez
Hastanedeyim cnm gözetim altındayım k bakmayin lütfen sitres korku herşey var bende
Şu kaynanalarda her şeyi biliyormuş gibi muhalafet olmazlar mı beklesen ne olcak ya o çocuğun suyu bitse bi hasar engel en kötüsü ölüme kadar gitse kaynanan bunun hesabını nasıl verecek bırak kaynananı acile git canım bu işler şakaya gelmez
Canım erteleme bak.kesin git ben de ilk hamilelikte tecrübesizdim bilmiyodum suyum bi hafta kesik kesik geldi normaldir dediler bana zaten doğum doktoru da yoktu neyse randevuyu başka yere aldım gidene kadar geç kalmıştım doğum yaptığım gibi bebeğim öldü lütfen kulak ardı etme bak kesin git doğumun başlamış zaten son evredesin
Tabiki hem o yönden sıkıntı hemde çocukların sorunlu doğma olasılığı daha yüksek bana çok saçma geliyor ya kardeş gibi büyüdüğün birine o gözle bakmak yine herkesin kendi düşüncesi tabi
Amin canım amin
O kadar haklısın ki Hazal çocuk işi kendi kendi düşüncesi ve kendi söz hakkı olan insan için daha mantıklı yani o çocuk konusunda kimsenin ağıx kokusunu çekmemelisin
@Mehmet'in annesi 8 dakika önce girmişsin canım neden kimseye cevap vermiyorsun herkes senin yazacağın yazıyı bekliyor
Bana da çok saçma geliyor adam mı kalmadı aynı dediğin gibi senin evine girip çıkıyor yemeğinizi yiyor sonra kocan oluyor.Benim babam 7 kardeş hiç bi kuzenimi o yönde düşünemem midem almaz benim.Bir de soy ağacı karman çorman oluyor kim kimin neyi belli değil ama bazı sülalelerde çok yaygın.Yasak olmadığı sürece tabi kendi bilecekleri şey ama bizim sülalede mesela yok hiç hepsi abimdir benim kardeşimdir.Bir sıkıntım olsa sahip çıksalar, tatile onlara gitsek dedikodu bile çıkmaz çok şükür o kadar herkesin gözü birbirine kapalıdır.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşın da inşallah sağ salim yapar doğumunu Allah da insana akıl vermiş bazen de insan kendi seçiyor kaderini