O zaman cnm anlaşmalı dava açılacak bak çocuk konusunda anlaşmaya varın umut emmedigi için istiye bilir bu konularda eşinle ılımlı konuş inada bindirmesin hersey konusunda konuşun anlasın dilekcenizi o şekilde verinAyşem çok düşündüm bitsin artık oda istiyor karartı degismezse tabi çok yoruldum artik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet cnm bıliyorum eski esimin durumu çok ciddi derecede iyi olduğu için kucuck çocuğu aldılar çünkü babamın sigortası bile yoktu köyde başkasının evinde oturuyorduk bnm sigortalı isim yoktu tek geçim caydi bunlar hep bir engeldi Allaha şükür kızım büyüdü hiç ihtibati kaybetmedik halada görüşüyoruz okul tatillerinde hep yanımdaEvet şuan eşi daha avantajşı çalıştığı için inşallah paşayı annesine verirler . Teyzem boşandığında bile iki tane çocuk büyük olmasına rağmen eve aydan aya kurum gelirdi bakmak için çocukların düzenli hayatı var mı eksik bir şeyleri var mı kendine ait odası var mı diye oğlunun biri 18 girecek artık onu değil küçüğünü ziyarete geliyorlar söz konusu çocuk olunca sıkı denetim var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayırlısı olsun ne diyeyim rabbim aranızda ki sevgi bağını güçlendirsin inşallah anladığım kadarı ile çok ciddi bir şey yok sende hala lohusa sayılırsın o yüzden fevri kararlar alıyorsun