Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim canım antibiyotik yazdı kullandık ama yeterli gelmedi kulak iltihabı için direk iğne antibiyotiği başladı 6 adet 12 saat arayla bakalım bugün 39,5 gördük bizde öğlen 3 den akşam 9 a kadar hastanedeydik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Saol bitanem
U
Umarım bitanem
Saol canım allah razı olsun
Ah kuzum çok geçmiş olsun evet baya bi salgın var ortalıkta aciller ful çekiyor Allah yardımcımız olsun umarım senin de miniğin hemen iyileşir
Doktor iğne antibiyotik başladı kuzum sabah akşam 12 saat arayla
İğne antibiyotik başladı bitanem sabah akşam iste bakalım
Kızlar bugün aselimin çok ateşi var ne yaptıysam olmadı 2 acile gittik eşimle ful çekiyor iki hastanede kızım uyurken ani ani ırkılıyor çok fena oluyor ay allahım kafayı yicem bir türlü hastalıktan kurtulamadık kızımın çok ateşi var kulak iltihabı ateş yapıyor mu
Canımmm kulak enfeksiyonu geçiriyor çocuğum kaç haftadır anlayacağın enfeksiyon oranı çok yüksekti ateşi 39,5 gördü 39 dan aşağıya ateş düşmüyordu kuzum anlayacağın antibiyotik iğne yazdı doktor 6 doz kaç gündür acillerde hastanedeydik kuzum iste çok şükür bugün biraz daha iyi
Canımmm kulak enfeksiyonu geçiriyor çocuğum kaç haftadır anlayacağın enfeksiyon oranı çok yüksekti ateşi 39,5 gördü 39 dan aşağıya ateş düşmüyordu kuzum anlayacağın antibiyotik iğne yazdı doktor 6 doz kaç gündür acillerde hastanedeydik kuzum iste çok şükür bugün biraz daha iyi
Çok güçlü antibiyotik verdi canım çocuk mahvoldu doktor bu ilaçları kullanacaksınız diyor işte geçmezse eğer kulak burun Boğaz’dan randevu almanız gerekiyor diyor iste umarım geçer
Çok güçlü antibiyotik verdi canım çocuk mahvoldu doktor bu ilaçları kullanacaksınız diyor işte geçmezse eğer kulak burun Boğaz’dan randevu almanız gerekiyor diyor iste umarım geçer
Oyyyy kuuuzm benim ya kıyamam ben aşkıma ya dualrim minik presesle aşkım Allah'ın izniyle gececk güzel annesi uzulme sen geccek dualrim siznle @Husnıyeeee
Oyyyy kuuuzm benim ya kıyamam ben aşkıma ya dualrim minik presesle aşkım Allah'ın izniyle gececk güzel annesi uzulme sen geccek dualrim siznle @Husnıyeeee
Çocuğum iyi olsun ben başka hiç bişey istemiyorum çok uykusuzum 3 gündür mahvolduk çocuğum daha çok mahvoldu Allah’ının iziniyle biticek biliyorum sabırla bekliyorum
Çocuğum iyi olsun ben başka hiç bişey istemiyorum çok uykusuzum 3 gündür mahvolduk çocuğum daha çok mahvoldu Allah’ının iziniyle biticek biliyorum sabırla bekliyorum