Sorum var Kizlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,028 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sabah bi şidetli sanci ile uyandim 3 deq surdu sora kesdi
Şimdi adet sancisi gibi sancim var amma şidetli değil 40+3 hamileyim hastaneye gitmelimiyim? Lutfen bilgisi olanlar yazsin şidetli olmayan adet sancisi gibi sancim var
Kuzum rabbim seni bu stresten bı an önce kurtarsın tek avazda dogurursun inşallah 🤲🏻🤲🏻 yarına güzel haberlerini verirsin inslah

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ya kizlar sabah 8 den sancim var amma acilmam yok şimdi agri kesici serum.takdilar uyuya bilmem.için cok kotuyum ya😭 ayagima taş degerdi rusiyaya geldigim yerde şunlarin kanunlari beni delirti eşim özel hastanede sezeryanla alsinlar diyo şunlarda biz risk.olmadigi zaman sezeryana almiyoruk diyo 41 hafdayi kecerse suni sancu vereceklermis ben burda birtek eşimleyim anemler kaynanamlar hepsi Azerbeycanda kendimi cok yalniz ve caresiz his ediyorim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya kizlar sabah 8 den sancim var amma acilmam yok şimdi agri kesici serum.takdilar uyuya bilmem.için cok kotuyum ya😭 ayagima taş degerdi rusiyaya geldigim yerde şunlarin kanunlari beni delirti eşim özel hastanede sezeryanla alsinlar diyo şunlarda biz risk.olmadigi zaman sezeryana almiyoruk diyo 41 hafdayi kecerse suni sancu vereceklermis
Resmen eziyet ediyorlar ya sana 🤦🏻‍♀️ Allah'ım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ya kizlar sabah 8 den sancim var amma acilmam yok şimdi agri kesici serum.takdilar uyuya bilmem.için cok kotuyum ya😭 ayagima taş degerdi rusiyaya geldigim yerde şunlarin kanunlari beni delirti eşim özel hastanede sezeryanla alsinlar diyo şunlarda biz risk.olmadigi zaman sezeryana almiyoruk diyo 41 hafdayi kecerse suni sancu vereceklermis ben burda birtek eşimleyim anemler kaynanamlar hepsi Azerbeycanda kendimi cok yalniz ve caresiz his ediyorim
Çok zorladılar canım bundan sonrası doğumun kolay geçer inşaallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.