Sorum var Kizlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,028 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizlar doğurmamisim beni merak eden herkse tesekur edirdim bende bi türlü açliş olmuyor takdiklari serumlarin bir hayri yok ayin 25 i bekliyorlar o zamana kadar hastanedeyim yine ya beni ya özel ya davlet almiyo sezeryana 41 hafta tamam olmamiş alamayiz kanunlar boyle diye bende bana tekce beklemek kaliyo

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kizlar doğurmamisim beni merak eden herkse tesekur edirdim bende bi türlü açliş olmuyor takdiklari serumlarin bir hayri yok ayin 25 i bekliyorlar o zamana kadar hastanedeyim yine ya beni ya özel ya davlet almiyo sezeryana 41 hafta tamam olmamiş alamayiz kanunlar boyle diye bende bana tekce beklemek kaliyo
25 mayıs mı canım 😯

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sabah bi şidetli sanci ile uyandim 3 deq surdu sora kesdi
Şimdi adet sancisi gibi sancim var amma şidetli değil 40+3 hamileyim hastaneye gitmelimiyim? Lutfen bilgisi olanlar yazsin şidetli olmayan adet sancisi gibi sancim var
cann elə olur. Xəsdəxana yaxındısa hələ getmə.Onsuz ilk doğuşda sancı çox çəkir.Mən 10 saat sancı çəkdim.Gördün ki 15 dq bir gəirlir
Ya kizlar sabah 8 den sancim var amma acilmam yok şimdi agri kesici serum.takdilar uyuya bilmem.için cok kotuyum ya😭 ayagima taş degerdi rusiyaya geldigim yerde şunlarin kanunlari beni delirti eşim özel hastanede sezeryanla alsinlar diyo şunlarda biz risk.olmadigi zaman sezeryana almiyoruk diyo 41 hafdayi kecerse suni sancu vereceklermis ben burda birtek eşimleyim anemler kaynanamlar hepsi Azerbeycanda kendimi cok yalniz ve caresiz his ediyorim
cann Allah özü köməyin olsun.Dua edərəm sənçün.Nə olsa xəbər et Narahatam.Səni o qədər yaxşı başa düşürəmki.Amma düz eləmirlər axı 41 həfdə nədi.Yanına gələcək qohunlarınız var orda??Hansı xəsdəxanadasanki??

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
cann elə olur. Xəsdəxana yaxındısa hələ getmə.Onsuz ilk doğuşda sancı çox çəkir.Mən 10 saat sancı çəkdim.Gördün ki 15 dq bir gəirlir

cann Allah özü köməyin olsun.Dua edərəm sənçün.Nə olsa xəbər et Narahatam.Səni o qədər yaxşı başa düşürəmki.Amma düz eləmirlər axı 41 həfdə nədi.Yanına gələcək qohunlarınız var orda??Hansı xəsdəxanadasanki??
Canim sank peterburqdaki dogum evindeyem yox qohumuz yoxdu tekce yoldasim var birde Azerbaycanli tanislar yoldasim gelib aşagdan gedir onsuz gormirik bir birmizi menj awagi dusmeye qoymurlar mende xesdexana yemekleri yeye biilmirem deye yoldasim medsesdira ile gonderir gorekde insallah ne olacag olmasa 25 i bir care edecekleer

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Allah onları bildiği gibi yapsın ne biçim kanunmus bu suni sancı verip şimdiye doğurmuştun Türkiye'de sana çektirdikleri eziyet ne böyle ya . İnsalalh kendi kednine açılman olur da artık şu eziyetten kurtulurusn bu ramazan hürmetine 🤲🏻🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.