Kızlar agrıdan ölüyürum lütfen yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmaberen tarafından oluşturulan Kızlar agrıdan ölüyürum lütfen yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,346 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar agrıdan ölüyürum lütfen yardım edin
Konbuyu başlatan Fatmaberen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çilem ak

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimalle ödem ilhitaba dönüşmüş benim kardeşim de yaşadı bı ilacı fln yok doktorun tek dediği şey hareketlerini azaltması çanta dahi taşımaması gerekti ağır iş yapma ayakta çok kalma birde üşüdügü zaman meydana çıkıyor ağrı soğuklarda kalın giyin ve mümkün mertebe hareketini azalt geçmiş olsun.
Bana dedi çok hereketsiz kalmışsn ondan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ilk gebeligin mi cunku benim ilk gebelikte oyleydi feci agriyordu hatta adim attigim zaman picak saplar gibi bir sanci tutuyordu doktorlar hic bir sey yapamaz cunku film cekemiyorsun dogumdan sonra bile yasadim ara ara cok sukur simdi gecti
Hayır 4 gebeligm bi kızm var iki tanede düşüklerim oldu

Çilem ak

Kayıtlı Üye
rank
20 haftalık gebeyim 1 haftadır kuyruk sokumum şişmiş ama böyle bi acı yok oturamıyorum yatamıyorum sürekli agrıyor dün dr gittim ödem dedi ama ödem bukadr can yakmaz çok kötüyüm bilgisi bilgisi olan varsa yazsn sıcak su koysam bebge zarar verirmi acaba
Kuyruk sokumu diyorsun makat değil yani basur olma olasılığı yok ama kıl dönmesi anlattığım yerde başlar önce şişlik sonra ağrı acı dayanılmaz hal alır kendim de yaşadım bu durumu ameliyatsiz geçmesi imkansız birde gebesin önce o sis olanyer enfeksyon dolu sanki sivilce gibi önce onun boşaltılması lazım yada antibiyotik tedavisi görmen lazim sonrasında muhakkak ameliyat la o bölgenin çıkarılması lazım çünkü tekrarlar daha çok yayılır ve Dr unu iyi seç ameliyatı iyi yapmazsa tekrarlar canım geçmiş olsun simdiden

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Kuyruk sokumu diyorsun makat değil yani basur olma olasılığı yok ama kıl dönmesi anlattığım yerde başlar önce şişlik sonra ağrı acı dayanılmaz hal alır kendim de yaşadım bu durumu ameliyatsiz geçmesi imkansız birde gebesin önce o sis olanyer enfeksyon dolu sanki sivilce gibi önce onun boşaltılması lazım yada antibiyotik tedavisi görmen lazim sonrasında muhakkak ameliyat la o bölgenin çıkarılması lazım çünkü tekrarlar daha çok yayılır ve Dr unu iyi seç ameliyatı iyi yapmazsa tekrarlar canım geçmiş olsun simdiden
Gebe olmasaydm kolaydı bide gebeyim ne yapacam bilmiyorm

Tüm sayfalar yüklendi.