Sorum var Kızlar bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,122 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız?
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
iyi canim insaALLAH birşey yoktur bizide haberdar et
Çok sağol canım çok şükür gittim bişey yoktu ilaçta vermedi ağrı kendiliğinden biraz geçti
Şükür kuzum insallah birseyde yoktur🙏🤲♥️
Çok şükür Asenam bişey yoktu, tahliller temiz çıktı
Çok geçmiş olsun mariyam rabbim safi ismi ile şifa versin kuzum
Amin canım ❤️ Allah razı olsun inşallah 🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Çok sağol canım çok şükür gittim bişey yoktu ilaçta vermedi ağrı kendiliğinden biraz geçti
Çok şükür Asenam bişey yoktu, tahliller temiz çıktı
Amin canım ❤️ Allah razı olsun inşallah 🤲
Şükür kuzum suan nasilsin iyimisin

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Şükür birtanem bende iyim bugun yorucu bi gundu çocuklara bayramlik almaya ciktim daha yeni girdim eve
Öylemi ne güzel havalarda güzel artık ısındı baya bayramda az kaldı çocuklar durmuyor tâbi, maşallah kuzulara prens ve prenses ler gibi giyinip bayramı kutlayacak lar çok öpüyorum onları 😘 bende biraz toparlandım eşim Ali'nin doğum gününü kutlayalım senin içinde iyi olur belki diyor benimde hiç içimden gelmiyor, doğum günü bayram arifesine denk geliyor 27 Haziran da ne yapacam bilemiyorum nasıl yapsam

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Öylemi ne güzel havalarda güzel artık ısındı baya bayramda az kaldı çocuklar durmuyor tâbi, maşallah kuzulara prens ve prenses ler gibi giyinip bayramı kutlayacak lar çok öpüyorum onları 😘 bende biraz toparlandım eşim Ali'nin doğum gününü kutlayalım senin içinde iyi olur belki diyor benimde hiç içimden gelmiyor, doğum günü bayram arifesine denk geliyor 27 Haziran da ne yapacam bilemiyorum nasıl yapsam
Canımsın bizde sizi cokkkk opuyoruz 🥰♥️Kutla kuzum senin icinde iyi olur sevdiğim deger verdigin insanlari cagir ve ayni zamanda ali icinde cok iyi olur
Kac yaşına giriyor paşam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canımsın bizde sizi cokkkk opuyoruz 🥰♥️Kutla kuzum senin icinde iyi olur sevdiğim deger verdigin insanlari cagir ve ayni zamanda ali icinde cok iyi olur
Kac yaşına giriyor paşam

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar