Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eminemmm çok teşekkür ederim kuzum benim bugün tekrar özel hastaneye götürdüm burada o biraz daha aydınlattı Hani minimum çok az bir kan görüyorum dedi kan cıvıltıcı vardı bir de düşük ilacı verdi insallah sag sağlim kucağına almayi nasip eder rabbim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım benim kendisi Ankara'da oturuyor artık orada bir doktor belirler gider inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım benim kendisi Ankara'da oturuyor artık orada bir doktor belirler gider inşallah
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Aynen kuzum Rabbim kimsenin başına göstermesin herkes sağ salim evlatlarını kucağına hayırlı bir şekilde almayı Rabbim şu Kandil günü nasip etsin
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Kızlar günaydın Bu ultrason son kağıdı görümcemin bu sabah biz hastaneye gittik 5 hafta bir günlük şu an yalnız kese etrafında kan olduğunu söyledi doktor açıkçası biz biraz telaşlandık Hani bu şekilde başına gelen ultrason kağıdında bu şekil olan veyahut da doktor söyleyip de Herhangi bir sıkıntı olan varsa Bilgilendirir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 3464
Kızlar günaydın Bu ultrason son kağıdı görümcemin bu sabah biz hastaneye gittik 5 hafta bir günlük şu an yalnız kese etrafında kan olduğunu söyledi doktor açıkçası biz biraz telaşlandık Hani bu şekilde başına gelen ultrason kağıdında bu şekil olan veyahut da doktor söyleyip de Herhangi bir sıkıntı olan varsa Bilgilendirir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 3464
Amin canım Allah razı olsun hayırlısıyla biraz korkuyorum ama
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
İnşallah canım benim kızlarım da küçükler biraz zorlanacagimi düşünüyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.