Zaten cnm kaynanam doktora dedi hastanede kalsın gözetim altında olsun doktor eve götürün dedi ağrı olursa gelsin tekrar dediAnladım canım çok dikkat et kendine en ufak geçmeyen bir ağrıda git hastanwye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sonra gitim cnm kimseyi dinlemedim artık kendimi ezdirmiyorum bu ağrım var diyom götürüyorlar artık dün akşam götürelim dedi ben dedim yarına kadar duralım devam ederse gideriz dedim ve gitik haklısın ama eskisi gibi degilerNiyetimiz kalbini kırmak değil ki canım ama sen hep birilerini bekliyorsun onlara göre hareket ediyorsun bu hayat senin.Biz senin iyiliğin için söylüyoruz ya birilerini beklerken geç kalırsan bak bu açtığın kaçıncı post zor bir hamilelik geçiriyorsun belli, daha geçenlerde kaynanam gerek yok gitmene dedi diye doktora gitmemiştin ondan önce kimse yok diye kaç gün bekledin.Hem Allah korusun bak burada çocuğunu kaybeden ölü doğum yapan kaç kadın var kendin de görüyorsundur ya Allah yazdıysa bozsun çocuğunun kalbi dursa sende ağrım geçti sansan ya da kalıcı bir hasar alırsa bebeğin sen beklerken ne olacak?Başka kimse onun acısını yaşamayacak sen yaşayacaksın herkes unutacak sen unutamayacaksın.