Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç kilo doğduğuna bağlı.. misal oğlum 3bucuk kilo doğmuştu. 1ay kontrolünde 5bucuktu.. 2kilo almıştı. Ama çoğu bebek 1kilodan az aliyo.bizim ebe şaşırmıştı iki kilo almasina
Kaç kilo doğduğuna bağlı.. misal oğlum 3bucuk kilo doğmuştu. 1ay kontrolünde 5bucuktu.. 2kilo almıştı. Ama çoğu bebek 1kilodan az aliyo.bizim ebe şaşırmıştı iki kilo almasina
Bebekten bebeğe değişir canım benim oğlum 3600 doğdu 1 ayı dolunca 1300 almıştı benim sütüm yarıyor emzirdim sadece mama vermedim ek gıdaya geçene kadar şuan 8.5 aylık hala MaşaAllah kilosu iyi
Bebekten bebeğe değişir canım benim oğlum 3600 doğdu 1 ayı dolunca 1300 almıştı benim sütüm yarıyor emzirdim sadece mama vermedim ek gıdaya geçene kadar şuan 8.5 aylık hala MaşaAllah kilosu iyi
Yani arkadaşın demek istediği bebek 4 ay boyunca her 1 ayda 1 kilo ile 750 kilo alması gerekir dedi canım 4 ayda 1 kilo değil sen yazdığı yazıyı yanlış anladın sanırım ben böyle anladım çünkü