Sorum var Kızlar bı bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kızlar bı bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 987 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı bakarmısınız
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla kuzum benim kızım 15 aylık ben daha hiç saçını kesmedim herkes kestir filan diyor ama ben kıyamıyorum ya🙈
Benim ikinci kesişim canım ama öncesinde normal tras ettirdim bukez sıfır kestik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahaha valla ben Kayranin saçını sıfıra vurdurmayi düşünüyorum artık evde şarkı söylerim 😂😂 kel-toş babana koş diye 😂😂
😂😂😂Yaa bende ben bir garip kel oğlanım müzik açıyorum ben gülüyorum o da gülüyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benim ikinci kesişim canım ama öncesinde normal tras ettirdim bukez sıfır kestik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂😂Yaa bende ben bir garip kel oğlanım müzik açıyorum ben gülüyorum o da gülüyor
Yaaa masallah kuzum

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar 11 aylık bebeğimin saçını dün sıfır kestik 😂 ben istemiyordum sıfır kesmek eşim yaza uzar yaza uzar sıklaşır diye kesti oysa ki kesince sıklasmiyormus falan beni dinlemedi aranızda kesen var mı kaç ayda uzuyor yaza felan uzar mı uzamazssa gebertirim ben bu adamı 😂😂
Canimmmm sen burda miydin ya😘😘😘ozledim seni sen gitmistin hani
Ben 1 ay once kiziminkini sifira vurduk sikdi cok gur cikti ben dedim esime keselim diye çünkü
Kafasinin arkasi saclari dökülmüştü ustleride cok uzamıştı orantisizlik vardi şimdi arkadakilerde izatti eşit mesafede uzadi kokleri onlarda uzat merak etme 😘😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Kızlar 11 aylık bebeğimin saçını dün sıfır kestik 😂 ben istemiyordum sıfır kesmek eşim yaza uzar yaza uzar sıklaşır diye kesti oysa ki kesince sıklasmiyormus falan beni dinlemedi aranızda kesen var mı kaç ayda uzuyor yaza felan uzar mı uzamazssa gebertirim ben bu adamı 😂😂
Bende bebek doğunca aynen senin söylediğini söyledim.
Bebek saclarını benden habersiz kesersen seni gebertirim boşanma sebebin olur anana babana da söyle bı iş güzarlik yapmaya kalkmasınlar bizden habersiz dedim 😃😃😃😃

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım saçı sıfıra vurup sıklaşsın diye bişey yok. Bebeğin saç cinsi gürse gür oluyor seyrek yapidaysa seyrek oluyor.

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benimde eşim oğlumunkini 2 kere sıfıra vurdu kendi saçlarını keserken oğlumunkinide kesti uzasın diye saçları çok güzel çıktı sonradan ilk çok kızdım ama şuan iyiki yapmış diyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar