Sorum var Kızlar bı bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kızlar bı bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 987 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı bakarmısınız
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr
Canimmmm sen burda miydin ya😘😘😘ozledim seni sen gitmistin hani
Ben 1 ay once kiziminkini sifira vurduk sikdi cok gur cikti ben dedim esime keselim diye çünkü
Kafasinin arkasi saclari dökülmüştü ustleride cok uzamıştı orantisizlik vardi şimdi arkadakilerde izatti eşit mesafede uzadi kokleri onlarda uzat merak etme 😘😂
Bende seni özledim canım 😘😘😘yeni geldim sayılır 🤭 programı silmistim geri yükledim şifreyi bildiğim için yeni hesap açmadım eskiden devam ettim şuanda çok aktif giremiyorum Alihandan dolayı dişleri çıkıyor baya huzursuz çok yoruyor beni ya 🥰2 gün oldu keseli baya siyahlasmaya başladı ilk kesilen gibi değil canım inşallah çabuk uzar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende bebek doğunca aynen senin söylediğini söyledim.
Bebek saclarını benden habersiz kesersen seni gebertirim boşanma sebebin olur anana babana da söyle bı iş güzarlik yapmaya kalkmasınlar bizden habersiz dedim 😃😃😃😃
Benim haberim vardı ama dinlemedi canım ben bağırırken kesiverdi valla 😂😂😂

Şapka tak zaten kış ayına girdik canım 😂😂
Takıyorum canım zaten 😂😂

Canım saçı sıfıra vurup sıklaşsın diye bişey yok. Bebeğin saç cinsi gürse gür oluyor seyrek yapidaysa seyrek oluyor.
Bende aynısını söyledim canım araştırdım yapısal biseymis öyle bişey yokmuş ama gelse bunu benim kocaya anlat sıklasacak bak gör diyor😂bakalım

Benimde eşim oğlumunkini 2 kere sıfıra vurdu kendi saçlarını keserken oğlumunkinide kesti uzasın diye saçları çok güzel çıktı sonradan ilk çok kızdım ama şuan iyiki yapmış diyorum
İnşallah faydası olur canim pek sanmıyorum ama 😂😂sıklasma olmuyor canım sadece olan saçı bence kökü biraz daha güçlü çıkıyor sıklasmis gibi gozukuyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bende seni özledim canım 😘😘😘yeni geldim sayılır 🤭 programı silmistim geri yükledim şifreyi bildiğim için yeni hesap açmadım eskiden devam ettim şuanda çok aktif giremiyorum Alihandan dolayı dişleri çıkıyor baya huzursuz çok yoruyor beni ya 🥰2 gün oldu keseli baya siyahlasmaya başladı ilk kesilen gibi değil canım inşallah çabuk uzar

Benim haberim vardı ama dinlemedi canım ben bağırırken kesiverdi valla 😂😂😂

Takıyorum canım zaten 😂😂

Bende aynısını söyledim canım araştırdım yapısal biseymis öyle bişey yokmuş ama gelse bunu benim kocaya anlat sıklasacak bak gör diyor😂bakalım

İnşallah faydası olur canim pek sanmıyorum ama 😂😂sıklasma olmuyor canım sadece olan saçı bence kökü biraz daha güçlü çıkıyor sıklasmis gibi gozukuyor
Yani evet gürleşiyor benim oğlumun saçları çok sıktı ön taraflarında yoktu zaten kestikten sonra daha güzel çıktı benim saçlarımdan daha güzel saçları 🤣

Yani evet gürleşiyor benim oğlumun saçları çok sıktı ön taraflarında yoktu zaten kestikten sonra daha güzel çıktı benim saçlarımdan daha güzel saçları 🤣
Maşallah maşallah canım inşallah benimkinin de güzel çıkar da kestigimize değer 🥰bugün 2. Gün keseli pütür pütür çıkmış gibi canim kafası siyahlasmaya başladı erken çıkacak galiba inşallah☺️

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah maşallah canım inşallah benimkinin de güzel çıkar da kestigimize değer 🥰bugün 2. Gün keseli pütür pütür çıkmış gibi canim kafası siyahlasmaya başladı erken çıkacak galiba inşallah☺️
İnşallah canım saçları çabuk uzuyorsa erken çıkar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar