Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canimmmm sen burda miydin yaozledim seni sen gitmistin hani
Ben 1 ay once kiziminkini sifira vurduk sikdi cok gur cikti ben dedim esime keselim diye çünkü
Kafasinin arkasi saclari dökülmüştü ustleride cok uzamıştı orantisizlik vardi şimdi arkadakilerde izatti eşit mesafede uzadi kokleri onlarda uzat merak etme
Bende seni özledim canım yeni geldim sayılır programı silmistim geri yükledim şifreyi bildiğim için yeni hesap açmadım eskiden devam ettim şuanda çok aktif giremiyorum Alihandan dolayı dişleri çıkıyor baya huzursuz çok yoruyor beni ya 2 gün oldu keseli baya siyahlasmaya başladı ilk kesilen gibi değil canım inşallah çabuk uzar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimde eşim oğlumunkini 2 kere sıfıra vurdu kendi saçlarını keserken oğlumunkinide kesti uzasın diye saçları çok güzel çıktı sonradan ilk çok kızdım ama şuan iyiki yapmış diyorum
Bende seni özledim canım yeni geldim sayılır programı silmistim geri yükledim şifreyi bildiğim için yeni hesap açmadım eskiden devam ettim şuanda çok aktif giremiyorum Alihandan dolayı dişleri çıkıyor baya huzursuz çok yoruyor beni ya 2 gün oldu keseli baya siyahlasmaya başladı ilk kesilen gibi değil canım inşallah çabuk uzar
Benim haberim vardı ama dinlemedi canım ben bağırırken kesiverdi valla
Takıyorum canım zaten
Bende aynısını söyledim canım araştırdım yapısal biseymis öyle bişey yokmuş ama gelse bunu benim kocaya anlat sıklasacak bak gör diyorbakalım
İnşallah faydası olur canim pek sanmıyorum ama sıklasma olmuyor canım sadece olan saçı bence kökü biraz daha güçlü çıkıyor sıklasmis gibi gozukuyor
Maşallah maşallah canım inşallah benimkinin de güzel çıkar da kestigimize değer bugün 2. Gün keseli pütür pütür çıkmış gibi canim kafası siyahlasmaya başladı erken çıkacak galiba inşallah
Maşallah maşallah canım inşallah benimkinin de güzel çıkar da kestigimize değer bugün 2. Gün keseli pütür pütür çıkmış gibi canim kafası siyahlasmaya başladı erken çıkacak galiba inşallah