Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar biliyorsunuz vefat eden kızım resmini böyle bişey yaptirdim
Cnm bende evladimi dogduktan 3 gun sonra kaybettim onu optum kokladim kuvezde biraktim ben ciktiktan sonra vefat etmis belki benim opmemi ona dokunmami beklemis simsiyah sqclari vardi uzun uzun parmaklari okadar guzel bakiyorduki anlatamam sen bunu yapmakla bilemedim iyimi yaptin aklindan yureginden cikmaz biliyorum onun acisi ama bu seni her gordugunde dahada uzecek
Cnm bende evladimi dogduktan 3 gun sonra kaybettim onu optum kokladim kuvezde biraktim ben ciktiktan sonra vefat etmis belki benim opmemi ona dokunmami beklemis simsiyah sqclari vardi uzun uzun parmaklari okadar guzel bakiyorduki anlatamam sen bunu yapmakla bilemedim iyimi yaptin aklindan yureginden cikmaz biliyorum onun acisi ama bu seni her gordugunde dahada uzecek
Ben sadece 1 kez gosderdiler dokunmadım bile canm benim karnımdayken kalbi durdu ölü doğum oldu benimki canm öyle kagitda kalsın istemedim benimde kızım simsiyah saçları vardı hala ilk gunki gibi gözümün önünde canm kızım onu çok ozledim o benim ilk göz ağrımdi o benim ilkimdi demekki Allah'ım bende daha çok sevmiş yanına aldı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi