Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar biliyorsunuz vefat eden kızım resmini böyle bişey yaptirdim
Aniden kalbi durdu 31 haftalikti sonuçlar geldi kordondan beslenmemis o yüzden pıhtı atmış o yüzden dedi Dr şuanda tekrar hamileyim kan sulandirici kullanyorum inşallah sağ salim kucagima alirim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım amin rabbim başka acı göstermesin başka aciyla sinamasin seni başka çocuğun var mı bilmiyorum varsa onlara uzun ömür sağlık versin hamileysen evladına sağlıkla kavuştursun değilsende tez zamanda hayırlısıyla kucağını boş bırakmasın
Amin canım amin rabbim başka acı göstermesin başka aciyla sinamasin seni başka çocuğun var mı bilmiyorum varsa onlara uzun ömür sağlık versin hamileysen evladına sağlıkla kavuştursun değilsende tez zamanda hayırlısıyla kucağını boş bırakmasın
Amin insallaYok canm başka evladım ilk göz ağrımdi kızım allahim çok şükür şuanda tekrar hamileyim 10+2 olduk inşallah sağ salim kucagima alirim tüm bebegini bekleyen anneler sağ salim kucağına alsınlar inşallah
Amin insallaYok canm başka evladım ilk göz ağrımdi kızım allahim çok şükür şuanda tekrar hamileyim 10+2 olduk inşallah sağ salim kucagima alirim tüm bebegini bekleyen anneler sağ salim kucağına alsınlar inşallah